10 lucruri de facut cu spatiul gol de deasupra patului tau

Aveti tapetul perfect si asternuturile asezate, dar dormitorul tau se simte totusi ponosit? Zona de zid mare si goala de deasupra patului este, probabil, motivul pentru care lipseste ceva. Nu este usor sa decorati zona de deasupra patului dvs. – este o zona lunga si uneori ingusta. Iata cateva modalitati usoare de decorare a peretelui gol:

1. Vopsea (sau tapet) perete o culoare bogata, vibranta
Umpleti peretele frontal cu o culoare bogata sau o imagine de fundal frumos texturata.

2. Asezati un covor modelat
Suspendarea unui covor peste patul dvs. in lateral ar putea fi solutia perfecta pentru a umple frumos peretele mare si gol.

3. Adaugati un tablou de perete
O pictura a hartii mondiale in nuante contemporane de gri adauga personalitate unui dormitor simplu.

4. Creati un perete de galerie
Incercati sa puneti un perete de galerie impreuna cu obiectele preferate. In afara de carlige, asigurati-va ca utilizati o banda dubla pentru a va asigura ca lucrarile de arta nu cad din perete.

5. Asezati un divizor de camera
O modalitate rapida si eficienta de a umple spatiul gol de perete din spatele patului dvs. implica suspendarea unui separator de camera. O versiune cu trei panouri din matase este deosebit de lustruita si eleganta.

6. Suspendati o pictura orizontala sau o oglinda
Nu stiti ce tip de arta orizontala ar fi scala perfecta pentru patul tau? Alegeti una care este intre 2 „si 12” mai scurta decat latimea patului dvs. si centrati-o. O oglinda orizontala extinde senzatia de spatiu intr-un dormitor. Oglinzile pot fi grele si periculoase daca vor cadea.

7. Asezati o serie de opere de arta pe peretele orizontal
Un triptych (trio) din panouri de perete cu zabrele metalice reprezinta decorul perfect al peretelui de deasupra patului. Puteti sa va amplasati panourile de perete cat se poate de apropiate sau de departe cat doriti sa umpleti zona de perete. Doar asigurati-va ca toate masoara aceeasi distanta unul fata de celalalt pentru a arata simetric.

8. Folositi panouri verticale pentru a umple peretele
Aveti tavane inalte pe care le considerati provocatoare pentru a le decora? Incercati sa suspendati arta peretilor verticali intr-o serie pentru a umple peretele.

9. Puneti piesele sculpturale intr-un model liber
Pentru ceva ceva mai dimensional si mai putin tipic, sariti tablourile si atarnati o serie de decor de perete. Lanternele moderne de hartie creeaza o idee distractiva si neasteptata de decorare a peretilor dormitorului.

10. Adaugati un spatiu de stocare elegant
Revendicati spatiul deasupra patului dvs. prin adaugarea unui spatiu de depozitare curat si modern. Dulapurile inguste de depozitare pe perete, cu usi oglindite sau colorate, pot ascunde o multime de articole.

Incercati sa amestecati si sa potriviti cateva dintre aceste idei de decorare a peretilor dormitorului pentru a va completa camera. Care sunt ideile voastre preferate?

You may also like...