10 obiceiuri rele ale oamenilor nefericiți

„Îmi doresc ca toată lumea să devină bogată și faimoasă și să aibă cu toii ceea ce au visat, astfel încât ei să știe că nu asta este răspunsul”. – Jim Carey

Vrem toți să fim fericiți. Asta ne determină să facem cele mai multe lucruri pe care le facem. Dar cu viața modernă este ușor de distras. Putem petrece prea mult timp urmărind bani și succes și prea puține lucruri care contează cu adevărat.

Suntem constant bombardați cu reclame și mass-media ne spune ce ar trebui să facem. Acestea trebuie să se potrivească cu obiectivele lor, nu cu ale dvs. Dacă nu sunteți atent, această influență vă poate trage de pe calea fericirii.

Acest lucru te face să dezvolți obiceiuri care te fac nemulțumiți. Când aflați ce sunt, sunteți mai bine plasați pentru a le schimba cu obiceiuri care te fac fericit.

Iată câteva obiceiuri proaste ale oamenilor nefericiți …

  1. Vorbiți negativ catre voi insiva.

Cu toții întâlnim provocări în viață. Nu ai fi trăit dacă nu ai fi făcut-o. Persoanele nefericite le folosesc ca o oportunitate de a se lăsa jos. Ei spun lucruri precum „nu pot”; și „Nu sunt destul de bun”.

Acest lucru poate crea un ciclu de negativitate. Cu cât te pui mai mult în jos, cu atât simți mai puțin. Cu cât simți mai puțin, cu atât mai mult te pui jos.

Vorbind cu voi în acest fel, nu vă veți face niciodată fericiți. Dacă nu poți face ceva, e bine. Învățați-vă sau cereți-i pe altcineva să o facă pentru dvs. Nu vă puteți aștepta să puteți face totul.

Fii pozitiv despre tine și abilitățile tale. Toți avem limite. Concentrează-te pe ceea ce poți face.

  1. Va asteptati ca totul sa mearga prost.

Când lucrurile „merg prost”, oamenii nefericiți se confruntă cu emoții negative severe. Acestea sunt, de obicei, însoțite de o doză de vorbe de sentiment negativ, cum ar fi „Nimic nu merge niciodată pentru mine” sau „Viața nu este corectă”.

Chestia e că nimic nu merge bine pentru nimeni. Mașina dvs. de spălat se va împacheta atunci când aveți nevoie cel mai mult. Mașina ta se va rupe la un moment dat.

Pentru a obține cele mai bune din viață, trebuie să înveți să faci tot ce este în fața ta. Viața este ca o navigație în vânt. Uneori ai vântul care te împinge spre obiectivele tale. Alteori este împotriva ta. Niciodată nu renunță – trebuie să continuați să luptați, indiferent de ce vă confruntați.

  1. Țineți ură.

Când cineva te înșeală, se poate simți rău. Ceea ce se simte mai rău este de a păstra o pradă și de a se simți rău luni, chiar ani. Toate acestea fac ca sentimentul bolnav pentru tine – nu persoana pe care o conduci. Învață să ierți. Nu numai că este mai bine pentru sănătatea și fericirea dvs., nu este nimic mai supărător pentru persoana care te-a nedreptățit!

  1. Uitați să jucați.

Poate fi ușor să vă împotmolit cu muncă, facturi, copii și să uitați să vă distrați. Aveți nevoie de timp să vă bucurați dacă doriți să fiți fericiți.

Asigurați-o ca o prioritate să vă distrați în fiecare zi. Dacă este necesar, puneți deoparte un anumit „timp de joc” în acest scop. Nu numai că aceasta va crește nivelul de fericire, ci vă va ajuta să vă ocupați mai bine de responsabilitățile pe care le aveți.

  1. Incearci sa-i multumesti pe ceilalti prea mult.

Persoanele nefericite încearcă să le mulțumească pe alții atât de mult încât pot să uite să se facă plăcute. Desigur, vrem ca oamenii să fie fericiți cu noi, dar nu cu prețul fericirii noastre.

Uneori trebuie să luați decizii pentru beneficiul dumneavoastră. Dacă oamenii din jurul tău nu pot aprecia acest lucru, atunci nu sunt prieteni buni sau familii. Inițial veți obține o anumită rezistență, dar după un timp oamenii se obișnuiesc să vă trăiți mai mult pentru dvs. și să vă întoarceți.

  1. Nu riscați.

Oamenii nefericiti risca rar. Sunt înspăimântați de ceea ce ar putea merge prost. Acest lucru le împinge într-o rutină, ducând o viață plictisitoare și sub-stimulativă.

Ceea ce este cu adevărat înfricoșător este să vă petreceți viața fără să încercați nimic nou sau diferit. Toate lucrurile bune din viață necesită un element de risc. Îmbrățișați schimbarea și acceptați că este posibil ca lucrurile să nu meargă la plan.

Nu mai există nimic mai mult decât trezirea riscurilor și încercarea unor lucruri noi. De asemenea, veți obține o experiență de viață valoroasă, indiferent de ce se întâmplă.

  1. Nu va urmați inima.

Persoanele nefericite iau decizii de schimbare a vieții bazate pe gândirea logică. Ca rezultat, ei pot fi blocați în locuri de muncă și în relații care le provoacă nefericire.

Dacă un loc de muncă la banca locală plătește bine, dar te face mizerabil, care este motivul? Străduiți-vă să trăiți viața pe care o cunoașteți în inima voastră pe care doriți să o conduceți cu adevărat.

  1. Ii invinovatiti pe ceilalți.

Persoanele nefericite au o atitudine neajutorată că totul este vina altcuiva. Ei ar putea să-și învinovățească partenerul, părinții și copiii pentru viața lor. Acest lucru poate fi deprimant și dezactivat.

Dacă vă asumați responsabilitatea pentru propria viață, veți fi într-o poziție mai bună de a face schimbări și de a le îmbunătăți.

  1. Nu trăiți în prezent.

Persoanele nefericite rar trăiesc în acest moment. Ei trăiesc în experiențele negative din trecut, reluând din nou aceste sentimente îngrozitoare. Sau trăiesc în viitor, gândindu-se că vor fi fericiți odată ce vor avea mai mulți bani, o casă nouă, un partener etc.

Poți să fii cu adevărat fericit când te afli în prezent. Cele mai simple lucruri vă pot face fericiți atunci când vă aflați în acest moment – chiar și într-o adâncă adâncă adâncă plămân plin de aer proaspăt. Încercați-l acum!

  1. Luați viața prea în serios.

Persoanele nefericite iau adesea totul în serios. Acest lucru poate face ca cele mai mici lucruri să provoace primejdie. Căderea pe spatele dvs. ar trebui să fie o experiență distractivă (cu excepția cazului în care, desigur, sunteți serios rănit).

Luați viață cu un vârf de sare. Învață să râzi când lucrurile „merg prost” și întotdeauna urmăresc să vadă partea luminată a vieții.

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le fac oamenii nefericiți. Luați decizia chiar acum că veți fi fericiți. Decide să fii fericit. Hotărârea de a fi fericită este jumătate din bătălie. Odată ce ați decis, aceasta face lucrurile mult mai ușor.

Faceți acum toate lucrurile pe care le cunoașteți în profunzime, pentru a vă face fericite. Bucurați-vă!

You may also like...