4 greșeli de evitat dacă vreți să găsiți casa de vis

Căutarea casei de vis este dificilă. Mai ales dacă nu ați mai trecut niciodată prin procesul de cumpărare la domiciliu, poate fi ușor să faceți greșeli sau să vă prindeți în detalii mici, care într-adevăr nu fac mult diferență. Având în vedere acest lucru, suntem aici pentru a vă ajuta. Am arătat patru dintre cele mai comune greșeli de vânătoare de case, precum și cum să le evităm. Continuați să citiți pentru a vă asigura că rămâneți pe drumul cel bun.

Greșeală: Nu se aprobă în prealabil înainte de a se viziona

Obținerea unei aprobări prealabile ar trebui să fie primul pas al cumpărătorului către cumpărarea unei case. Acest document, care vine sub forma unei scrisori de la compania ipotecară, vă va spune cât de mulți bani veți putea primi în împrumut. Este esențial să vă ajutați să vă stabiliți propriul buget, precum și să arătați vânzătorilor că sunteți serios în legătură cu cumpărarea casei. Veți include o copie a scrisorii cu fiecare ofertă pe care o trimiteți pentru a dovedi că sunteți în formă financiară pentru a achiziționa proprietatea.

Du-te să vezi un creditor înainte de a vorbi chiar cu un agent imobiliar. El sau ea vă poate ajuta să dați seama cât de mult de un împrumut puteți fi aprobat pentru așa-este și, dacă este necesar, vă ajută în stabilirea ce măsuri să ia pentru a vă îmbunătăți financiare și de a crește suma dvs. de împrumut. Odată ce ați primit o aprobare prealabilă satisfăcătoare, puteți începe să faceți cumpărături.

Greșeală: Nu uitați să vă stabiliți propriul buget

În timp ce o pre-aprobare este un instrument necesar pentru a avea, nu ar trebui să fie singurul detaliu care influențează stabilirea bugetului dvs. de vânătoare. Rețineți că pre-aprobarea indică suma maximă pe care o veți primi într-un împrumut. Nu trebuie să cheltuiți atât de mult, dar probabil că nu ar trebui. Trebuie să vă asigurați că veți putea să vă ocupați de plata ipotecii pe lângă alte cheltuieli lunare recurente.

Faceți-vă propriul buget – și lipiți-vă de el. Puteți începe prin utilizarea unui calculator ipotecar pentru a estima care ar putea arăta plata dvs. lunară la o varietate de sume de împrumut. Apoi, când găsiți un punct în care vă simțiți confortabil, lucrați această cifră în bugetul dvs. lunar pentru a vă asigura că are sens atunci când este combinat cu restul cheltuielilor.

Greșeală: Nu angaja un agent

Mai ales dacă sunteți un homebuyer pentru prima dată, navigarea în lumea imobiliară poate deveni complicată. Deși angajarea unui agent este o cheltuială suplimentară, este necesară. Un agent este acolo pentru a fi avocatul tău. El sau ea vă va ajuta să vă călăuzească prin proces, să vă îndepărteze de greșelile de vânătoare, să răspundeți la orice întrebări pe care le aveți și să negociați în numele dvs. Nu vrei să treci prin acest proces fără cineva din colțul tău.

Asigurați-vă că angajați un bun agent imobiliar în care aveți încredere. Cercetați-vă și verificați mediile mai multor agenți înainte de a vă angaja să lucrați cu cineva în special. Citiți recenzii online pentru a obține un sentiment de modul în care ceilalți clienți au simțit să lucreze cu ei. Intervievați-le personal pentru a vă asigura că vă simțiți confortabil.

Greșeală: Fixarea pe estetică

O înțelegem: atunci când designul interior este rău, este foarte rău. Poate fi greu să treci peste o mie de nuanțe de vopsea pe pereți sau o bucătărie care pare că a fost remodelată ultima oară în anii ’80. Cu toate acestea, dacă vă lăsați să vă împiedicați de acele mici detalii, ați putea fi lipsiți de proprietatea ideală pentru dvs. La sfârșitul zilei, estetica poate fi rezolvată.
Faceți-vă cele mai bune pentru a pune estetica deoparte când vă uitați la o proprietate. Dacă vă decideți să o cumpărați, puteți lucra întotdeauna la remodelarea drumului. În schimb, concentrați-vă pe caracteristici care nu pot fi remediate la fel de ușor și asigurați-vă că sunteți mai întâi mulțumiți de aceștia. Aici vorbim despre lucruri precum locația

You may also like...