6 sfaturi pentru a deveni influent în cariera ta

Ați fost vreodată amețit de aceia care au apelat la Forbes pentru a fi citați în următorul articol și par să fi făcut deja prieteni cu toată lumea la conferință? Ei bine, iată secretul, acei oameni își dezvoltă propriul brand și fac una dintre cele mai esențiale forme de marketing: branding personal.

Dacă doriți să aveți un impact mai mare și să deveniți cunoscut pentru excelență în zonele dvs. de pasiune, iată câteva idei:

  1. Dezvoltați expertiza dezvoltând o nișă.

Dacă sunteți tipul de a vedea posibilitățile de pretutindeni, alegerea unei specialități poate fi o propunere dificilă. Concentrați-vă pe sarcinile care vă fac să vă aprindeți, care vă fascinează din punct de vedere intelectual și că vă aflați mai mult entuziasmați atunci când îi discutați cu oameni care nu lucrează cu ea.

Dacă sunteți nou în cariera dvs., este important să fiți atenți la ceea ce considerați cea mai bună parte a zilei dvs. Dacă explorarea statisticii site-urilor dvs. pe Google Analytics este cea mai bună parte a zilei dvs. sau dacă vă abțineți să construiți noi parteneriate pentru compania dvs., veți fi concediați, ascultați aceste semnale și începeți să vă dezvoltați expertiza.

  1. Extindeți-vă rețeaua prin intermediul rețelelor sociale.

Nu uitați de rețelele sociale.

Conectați-vă cu profesioniștii din industria dvs. prin intermediul LinkedIn. De obicei, este util să adăugați o notă în paragraful introductiv al paginii dvs., explicând ce faceți și cu care doriți să vă conectați. Dacă nu aveți deja acest lucru, recomandările colegilor sunt excelente pentru a vă asigura.

Twitter este o platformă excelentă pentru a avea acces la persoanele cu care nu ați putea comunica în mod normal.

Facebook, deoarece este o platformă mai personală, este un loc pentru a împărtăși doar informațiile cele mai convingătoare care apelează la o audiență mai largă.

  1. Implicați publicul cu studii și conținuturi originale.

Obțineți observații online prin imaginarea informațiilor și analizelor interesante și unice pe care le puteți partaja cu publicul.

Colegii, competitorii din industrie și adepții dvs. vor lua notă de rezultatele inspirate obținute dintr-un sondaj, de interviuri cu personalități profesionale care fac ceva unic și de tendințele industriei pe care sunteți primii care vă prinde vântul.

Nu uitați să întrebați pe urmași și prieteni pentru ideile și opiniile lor pentru a beneficia de expertiza lor și pentru a demonstra că le recunoașteți valoarea.

  1. Blog pentru a vă perfecționa ideile și pentru a obține recunoaștere.

Odată ce ați dezvoltat următorul lucru, începeți un blog personal sau scrieți pentru blogul companiei dvs.

Blogging-ul, ca orice formă de scriere, vă ține la curent cu noi jucători și tendințe interesante din industrie, forțându-vă să vă concentrați gândurile și să aflați de ce sunt relevante pentru cititori. De asemenea, puteți crea o relație mai profundă cu contactele dvs. online, invitându-le la blogul clienților.

  1. Voluntar să prezinte sau să conducă grupuri.

Dacă ați dezvoltat o abilitate specială care ar putea fi benefică pentru compania dvs., vă oferiți voluntar să organizați o prezentare informativă sau să conduceți un grup de persoane interesate și de acest subiect.

Dacă vă simțiți deja încrezător în abilitățile dvs. de vorbire publică, faceți voluntar să vorbiți în fața asociațiilor sau să începeți și să facilitați un grup Meetup pentru profesioniștii din zona dvs.

  1. Reveniți, ajutându-i pe ceilalți să-și atingă obiectivele.

Construirea propriului brand se poate simți ca o urmărire egoistă centrat pe glorificarea pe seama altora. Mama mi-a spus întotdeauna că marii lideri au inima slujitorului și, în opinia mea, același lucru se întâmplă și cu liderii de gândire.

Dacă ați fost în rolul dvs. pentru un timp, oferta de a mentora colegii juniori. Gândiți-vă în general la ceea ce puteți oferi colegilor dvs., inclusiv posibilități de colaborare între departamente. Fiți gata să vă împărtășiți experiența și să vă folosiți talentele pentru a ajuta pe alții să realizeze lucruri minunate.

 

You may also like...