7 Perspective pe care le veti obtine ca antreprenor

Aici as vrea sa va impartasesc cateva idei pe care le-am obtinut de la a fi angajat pe cont propriu. Sper ca veti gasi ceva util pe care il puteti aplica situatiei dvs.:

1. Controlul este ceea ce imi place cel mai mult.
Ceea ce imi place cel mai mult din munca mea curenta este nivelul de control pe care il am. In loc de altcineva care sa-mi spuna ce sa fac si cand sa fac, pot sa le decid pe cont propriu. Multi oameni care lucreaza independent au clientii lor ca sefii lor. Clientii lor sunt cei care decid ce sa faca si cand sa faca. Dar am decis de la inceput ca controlul este important si ca mi-au proiectat munca in consecinta.

2. Nu luati niciodata lucrurile la dispozitie.
Pentru ca am avut acest tip de control de ani de zile, uneori o accept. Sunt momente cand am fost tentat sa muncesc acolo unde nu am control. Dar, din fericire, mi-am dat seama inainte de a fi prea tarziu. Nu acceptati niciodata lucrurile. Ati putea deveni atat de obisnuiti sa aveti ceva ce uitati sa nu aveti.

3. Autodisciplina este esentiala.
In timp ce aveti controlul este frumos, partea mai complicata este ca auto-disciplina este esentiala. Nu am un sef care sa-mi spuna ce sa fac, asa ca depinde de mine ca lucrurile sa se miste. Daca nu ma disciplinez, nu as face nimic.

4. Banii sunt doar un mijloc prin a creste afacerea.
Fac acum destul de mult din punct de vedere financiar, dar as putea sa castig mai multi bani daca as face alte tipuri de munca (cum ar fi consultarea locurilor de munca). Cu toate acestea, am aflat ca banii sunt doar un mijloc de a face ceva mai mare; nu este un scop in sine. De exemplu, banii va pot oferi libertatea de a va folosi timpul. Dar acum am deja o astfel de libertate, deci nu prea are sens sa urmaresti mai multi bani. Nu pierdeti din vedere ceea ce doriti cu adevarat. Nu va lasati prinsi sa-l urmariti.

5. Realizati-va talentele.
Ma simt implinita la locul de munca pentru ca pot profita din plin de talentele mele acolo. De exemplu, am talentul de a scrie si pot scrie articole ca acesta. De asemenea, am un talent pentru dezvoltarea aplicatiilor si creez aplicatii pentru App Store. Vrei sa te simti implinita la locul de munca? Realizati-va potentialul acolo.

6. A avea o comunitate este important.
Un pericol pentru multi oameni care lucreaza pe cont propriu este singuratatea. Ei nu au co-muncitori sa discute in timpul zilei. Ca urmare, ei ar putea petrece mai multe zile singure in biroul lor de acasa. Din fericire, aceasta nu este o problema pentru mine. Inca mai predau cu fractiune de norma, asa ca ma intalnesc cu studentii si colegii mei lectori. De fapt, acesta este motivul pentru care continuu sa invat: sa intalnesc oameni. De asemenea, am o comunitate la biserica pe care o intalnesc de multe ori.

7. Zona de confort este un pericol silentios.
Pentru ca nu am presiuni externe, fiind in zona de confort este un pericol pentru mine. Mai mult decat atat, este un pericol tacut. De ce? Pentru ca nu-mi dau seama cand sunt in ea! Diferite, de exemplu, dificultati financiare pe care le-am putut simti imediat. Imi dau seama doar de acest pericol cand m-am uitat in urma si am vazut ca au existat ani in care nu am realizat aproape nimic. E inca un pericol pentru mine acum; Inca mai lucrez la asta.

You may also like...