8 moduri de a te motiva pentru a-ti incepe propria afacere – Partea I

Deci, sunteti entuziasmati de ideea revolutionara pe care credeti cu adevarat ca merita sa o transformati intr-o afacere!

Ati planificat-o in detaliu, ati creat un plan, v-ati gandit la aspectele financiare si ati analizat piata. Ce urmeaza? Ce te opreste?

Este blocul mental al riscului de a-ti incepe propria afacere? Stii ca nu te simti confortabil sa lucrezi pentru cineva, dar nu esti sigur daca vei fi capabil sa-ti faci si tu un sef, nu?

Aceste indoieli au potentialul de a va impiedica sa va urmariti visul.

Fiecare antreprenor, mare sau mic, a trecut prin toate aceste ezitari inainte de a face pasul in lumea afacerilor. Primul pas inainte este cel mai dur si necesita multa motivatie si curaj.

Iata opt moduri de a te motiva sa iti incepi propria afacere.

1. Stabiliti-va o misiune personala
La fel cum fiecare afacere are nevoie de o cauza spre care trebuie sa lucrezi, trebuie sa ai si o misiune pentru tine care te motiveaza sa te straduiesti din greu.

Declaratia de misiune a unei companii defineste obiectivele sale mai largi, valorile de baza si directia pe care trebuie sa o urmeze organizatia. In mod similar, o declaratie de misiune pentru dvs. ar trebui sa va implice visele si masurile pentru a le realiza.

Scrie-l, citeste-l cu voce tare, memoreaza-l sau fa-ti un tatuaj; asigurati-va ca il aveti intotdeauna la indemana, ca un memento constant al obiectivului dvs. de a deveni antreprenor. Mementourile constante ale motivelor esentiale va pot determina sa deveniti antreprenor si va pot ajuta sa mergeti mai departe chiar si atunci cand mersul devine dificil.

You may also like...