Accesorii low-cost pentru un aspect de neuitat care dureaza mult

Pentru doamne aspectul parului este un detaliu foarte important atat pentru stima de sine cat si pentru parerea sociala.

De cele mai multe ori,  proprietatile si felul firului de par poate creea ceva probleme atat in aranjare si coafare cat si in descurcare, iar cele mai multe dintre reprezentantele sexului frumos apeleaza la saloane profesioniste de infrumusetare.

Facand niste calcule simple, ne putem da seama ca in timp, acest procedeu nu poate decat sa subtieze portofelul, fapt ce ne-ar periclita bunul mers al lucrurilor de zi cu zi si aportul financiar lunar.

In acest caz, producatorii de electrocasnice s-au gandit la toate, oferind ondulatoare profesionale dar si alte accesorii la preturi de invidiat, pentru un aspect de neuitat al parului si o stilizare adecvata a sa.

Probabil multe dintre dumneavoastra cred ca tot ceea ce este scump si profesionist ofera calitate, dar asta este doar un stereotip, nu si o realitate.

Sunt multe accesorii in industria electronicelor si electrocasnicelor care la preturi de nimic pot face aceeasi munca ca un alt accesoriu care poate valoreaza dublu.

De acest lucru vrem noi sa va convingem si in cele ce urmeaza va vom prezenta cateva modele care merita luate in seama cu siguranta si care au grija de portofelul dumneavoastra.

Ondulator par SCARLETT SC-HS60T50

La doar 57 lei si cu un design atragator, acest ondulator de par poate fi o alternativa convenabila pentru casa oricarei doamne sau domnisoare care se respecta.

Contine 5 trepte de viteza cuprinse intre temperaturile 120 si 200 grade, iar puterea sa este suficienta pentru a coafa si a indrepta orice tip de par.

Invelisul sau din turmalina asigura protejarea firului de par si il fereste pe acesta de clasicul efect de electrizare, prezent la majoritatea clasicelor accesorii pentru femei.

Indicatorul luminos ne va  arata cand este gata de folosire, iar protectia asupra incalzirii ne asigura ca va avea o durata de viata mare.

Simplu de folosit si avantajos la pret, acest ondulator de par poate concura cu succes printre cele mai practice accesorii feminine.

 

Ondulator de par Tristar HD-2387

La doar 63 lei, redus cu peste 30% fata de valoarea sa initiala daca este achizitionat din mediul online, acest ondulator de par are grija sa se faca util pentru orice stil va alege o femeie, ori de cate ori este solicitat.

Poate usca, pieptana si coafa in acelasi timp parul, fapt care v-ar putea ajuta sa economisiti timp, iar accesoriile sale si manerul ergonomic sunt alte argumente pentru care ar trebui sa alegem un astfel de ondulator.

Util si convenabil, acesta poate fi de departe o solutie de luat in seama pentru frumusetea feminina.

You may also like...