Acestea sunt tendințele de culoare in 2019

Anul nou este aici, aducand cu el tot felul de noi tendinte de design interior pentru a arunca peste. Astăzi, totuși, ne concentrăm exclusiv pe culoare. În fiecare an, giganți de culoare ca Behr și Sherwin-Williams își lansează primele opțiuni pentru care culorile vor fi în curând peste tot. Din selecțiile lor largi, am ales cele 2019 de tendințe de culoare despre care credem că sunt cel mai probabil să decoleze și au stabilit cum să le folosim. Citiți mai jos pentru a trece mai departe de curbă.

Verde inchis

Recent, o nuanță de culoare verde închisă, numită „Night Watch”, a primit onoarea de a fi numită Culoarea Anului PPG. Potrivit unui manager senior de marketing cu PPG, această culoare a fost aleasă deoarece „puterea de restaurare a naturii este importantă în societate acum mai mult ca niciodată. Watch Night este despre aducerea puterii vindecătoare din exterior în casa ta prin culoare. ”

Nu am putut fi de acord mai mult. Am descoperit progresiv decorul inspirat de natura, care ne preia interiorul. De la încorporarea plantelor vii la îmbrățișarea tendinței junglei, nu putem ajunge destul. De aceea credem ca nuantele verde inchis vor fi peste tot in acest an.

În ceea ce privește modul de utilizare a acestei nuanțe în casa dvs., îmbrățișarea verde închis este totul despre crearea unui aspect îndrăzneț. Cuplați-l cu neutre mai negre ca negru și maro sau optați pentru o estetică și mai încoronată și încorporați unele tonuri de bijuterie. Alegeți metale calde cum ar fi cuprul sau aurul pentru a crea un sentiment de contrast.

Roz prafuit

De ani de zile, Pink-ul Millennial, cu numele înfățișat, ne-a adus prezența. Era aproape imposibil să vezi un interior inspirat de scandi fără ea. Cu toate acestea, 2019 este vorba despre schimbare. În zilele noastre, vedem că nuanțele strălucitoare, aproape de bule de lumină ale Pinkului Milenial sunt înlocuite cu o versiune mai subțire, mai veche. E timpul să salutăm rozurile prăfuite.

În acest an, în cadrul Colormix Color Forecast, Sherwin-Williams a lansat 42 de nuanțe de trend care au cuprins șase palete de culori unice. La trei au apărut nuanțe de roz roz. Pentru noi, aceasta este suficientă indicare a faptului că această culoare va fi în curând peste tot.

Această culoare este o nuanță de accent minunat. Utilizați-l într-un zid de accent, o bucată de mobilier de declarație sau câteva perne aruncate. Puteți aduce culoarea la maxim prin împerecherea cu o mulțime de alb, ceea ce va da designului dvs. un sentiment de contrast. În mod alternativ, puteți merge mai mult și mai jucăuș și aruncați o privire, încorporând o mulțime de roșii mai bogate sau blues palid.

Crem cald

De la epoca gri-totul se termină în cele din urmă, e timpul să ne oprim la un nou neutru pentru a-și lua locul. Introduceți creme calde. Acest grup de culori este deosebit de incitant deoarece oferă un mediu perfect de mijloc. Este mai puțin stralucitoare decât interioarele albe pe care le-am folosit pentru a le vedea împreună cu estetica modernă, dar este mai puțin așteptată decât o nuanță tradițională de bronz.

Tendințele de culoare ale lui Benjamin Moore pentru anul 2019 prezintă două nuanțe distincte ale cremei: „Cloud White” și „Balboa Mist”. Cu doar 15 culori în total, nu este un procent proast. Cu toate acestea, bănuiți că acest lucru este doar începutul de a vedea creme calde aduse peste tot.

Folosind această culoare este vorba despre adăugarea unui sentiment de căldură și seninătate în cameră. Gândiți-vă la împerecherea cu neutre calde, cum ar fi maronii și tansurile. Serene blues și tonuri de pământ de împământare sunt, de asemenea, un meci bun. În acest caz, veți dori să stați departe de culorile care se simt aspru și optați pentru versiuni mai puțin atenuate.

Albastru mediu

Ultima noastră alertă de culori pentru 2019 este pentru nuanțe de culoare albastră medie. Acest lucru vine la noi de la Behr, care a numit o nuanță numită „Blueprint”, Culoarea Anului 2019. Cu ocazia alegerii, Erika Woelfel, vicepreședinta departamentului Color & Creative Services din Behr, a explicat: „La fel ca constructorii de schițe care se bazează pentru a aduce un design arhitectural la viață, Blueprint S470-5 pune bazele consumatorilor pentru a-și face viziunea unică realitate. Această nuanță atrăgătoare oferă un flux continuu de pozitivitate și este gata să fie un clasic instantaneu pentru anii următori. ”

Ne place „Blueprint” – și nuanțe ca aceasta – pentru că sunt incredibil de versatil. Pe de o parte, ca și marina, un mediu albastru poate fi folosit ca o nuanță neutră. Se poate ridica la culori mai îndrăznețe, cum ar fi roșu și galben vibrante. Cu toate acestea, pe de altă parte, o nuanță medie albastră poate fi, de asemenea, o culoare accentuată. Poate fi popul de interes vizual care dă viață unui design neutru.

You may also like...