Alegerea culorilor pentru camasi

Vis-a-vis de culorile camasilor barbatesti, foarte multi barbati au pareri impartite.

De regula, fiecare isi alege modelul preferat in functie de culoarea preferata, insa din pacate, alegerea hainelor dupa acest principiu nu e intotdeauna o alegere inspirata, plus ca unele culori sunt demodate si nu se mai poarta nicicum in 2016.

Cel mai potrivit exemplu e cel al camasilor: in ciuda faptului ca se spune despre unele culori ca nu se demodezeaza niciodata, in cazul camasilor acest lucru nu e valabil. De exemplu, va mai amintiti cum in urma cu 10-12 ani mai toti barbatii se orientau spre camasi de barbati de culoare albastru inchis? Astazi, o astfel de alegere nu ar face decat sa distruga orice tinuta, indiferent la ce sacou ar fi ea asortata.

Camasile rosii sunt iarasi o alegere proasta. Rosul e o culoare puternica, care iese foarte usor in evidenta. In cazul camasilor, ele trebuie sa fie obiecte de imbracaminte complementare; problema e ca rosul iese mult mai usor in evidenta decat culoarea oricarui sacou, plus ca pragul intre elegant si kitsch e foarte usor de depasit de catre cei care nu stiu cum sa jongleze cu proportiile cromatice.

Maroniul e o culoare la care trebuie sa se renunte. Culoarea maro simbolizeaza mediocritatea, fiind imbratisata instinctiv de catre oamenii care prefera sa se plafoneze, care nu vor sa-si depaseasca conditia. In plus, e foarte dificil de asortat o cravata eleganta la o astfel de camasa.

Negrul e o culoare care poate fi purtata fara probleme, insa nu in toate situatiile. Pentru ca aceasta culoare sa se potriveasca, tenul trebuie sa fie destul de deschis (dar nu albicios). Pentru persoanele de culoare, alegerea unor camasi negre e o idee proasta pentru simplul fapt ca tinuta aleasa ar fi una complet stearsa si comuna sau cel putin, asa ar parea.

Ca regula generala, nicio tinuta compusa din costum si camasa nu ar trebui sa contina o culoare puternica, cu atat mai mult cu cat e si inchisa. In cazul femeilor, acest lucru nu este valabil (de fapt, e exact invers in anumite situatii), o culoare stridenta implica o tinuta ratata.

You may also like...