Apple se pregateste sa atace piata televizoarelor

Creatorii iPodului au in plan realizarea unui televizor care, asa cum ii sta bine unui produs Apple, va revolutiona home entertainment-ul, anunta The Guardian. Se pare ca acestia vor sa lanseze un televizor care are incorporat un Digital Video Recorder, care va permite utilizatorilor sa descarce si sa inregistreze de pe internet, fara a avea un DVD-Player sau orice alte sisteme externe de inregistrare.

Specialistii americani preconizeaza ca acest nou iGadget se va lansa pana in 2016. Aceasta mutare in domeniul televizoarelor pare pasul firesc pe care Apple l-ar face, dupa castigarea pietei de smart-phone-uri si succesul de care se bucura in lumea IT. Compania lui Steve Jobs a facut un prim pas spre aceasta industrie, lansand Apple TV. Acesta nu a adus nimic deosebit inovator, fiind doar o cutie care transmite filme, muzica si seriale catre orice televizor; de aceea se asteapta ca noul produs sa aiba mult mai mult succes.

Cu ajutorul unui cablu pentru transmisia semnalului High Definition, noul televizor Apple ar inlocui foarte usor un sistem de home-entertainment. Ca sa nu-si mai bata capul sa faca si DVD-Playere, Blu-Ray Playere sau alte console de jocuri.

smart guess: Se pare ca Apple vrea sa ne transforme casele in iHomes. Asteptam frigidere cu iTunes incorporat, aragazuri cu touch screen si aparate de aer conditionat ultra-slim. Nu va mai dura mult pana cand toate produsele hardware vor purta emblema marului muscat, iar tot ce inseamna software va face parte din familia Google. In viitor, acestea vor fi cele doua mari puteri ale lumi, inlocuind SUA si Rusia.

 

You may also like...