Atunci cand iesi din zona de confort – Partea a II-a

Acesta a fost un moment decisiv in viata lui. Daca nu ar lua aceasta decizie de a iesi din zona de confort, lucrurile incredibile care au urmat nu s-ar intampla. Dar a facut-o. El a facut saltul credintei.

Totusi, nu s-a oprit aici. Dupa ce a fost la Microsoft cativa ani, a vrut sa se inscrie la o scoala de afaceri. Nu a vrut sa-si riste pozitia la companie, asa ca si-a facut planul secret. Ce a facut el? A lucrat cu un serviciu obisnuit de 5 zile in Redmond si a zburat in Chicago in fiecare weekend pentru a participa la cursurile sale!

Din nou, acest lucru arata dorinta sa de a iesi din zona sa de confort si de a-si asuma riscuri. A facut saltul credintei si a facut jertfa pentru a inainta. Mai tarziu, a considerat ca cei doi ani la scoala de afaceri sunt formativi; au pus bazele ascensiunii sale rapide la Microsoft.

Povestea Nadellei arata importanta iesirii din zona ta de confort si a-ti asuma riscuri. Ar trebui sa aveti perna necesara , desigur. Dar ar trebui sa ai dorinta de a iesi din zona ta de confort.

Este mai usor de spus decat de facut, dar poate face o mare diferenta in viata ta. Esti dispus sa o faci?

You may also like...