Bijuteriile Swarovski

Diamantele au fost în mod tradiţional cele mai bune prietene ale femeilor, dar timpurile moderne s-au schimbat acest punct de vedere .. Când obţii aceeaşi scânteie, coeficient de stil şi de precizie tăiat cu un cristal Swarovski, care este designer de moda nou, este de inţeles că diamantele par de domeniul trecutului. Swarovski este un brand cunoscut pentru design de calitate şi unic pentru mai mult de un secol şi a rupt toate barierele în prezent de culturi şi de clasă în casele oamenilor. În diferite forme, aduce orbirea la aspectul dvs. si va straluci in casa ta.

Femeile din toată lumea sunt inebunite sa poarte cu aplomb bijuteriile Swarovski . La urma urmei, compania angajeaza designeri de top notch, care aduc propriul lor stil unic de  marca. . Pe langa noul design de bijuterii , Swarovski intelege nevoile femeii de azi a substanţei şi a produselor lor au devenit constante ale creatorilor de moda

Stralucirea, finetea, lumina de cristal clar că trece prin cristale tăiate precis, Swarovski este un nume de brand asociat cu arta  de fatetare ce naste cristalul. Nascut in Boemia (Republica Cehă),Daniel Swarovski a fost adept, în arta de taiere de sticlă. Tatăl său a fost un tăietor de sticlă, care detinea o companie de sticlă mică. Pasiunea lui Daniel pentru arta a crescut cu timpul si care a generat un venit bun pentru el. El a primit o maşină de tăiere electrică brevetat in 1892 şi a început o productie full-size din cristal. in timp ce el a conceput şi creat, maşina lui a facilitat sticla de cristal .Foarte repede, Swarovski gasit finantatori si, curand,prin sculpturi de sticlă de cristal,accesorii de iluminat a devenit faimos.

You may also like...