Blink-182 si Green Day se intorc

Duminica, cu ocazia Premiilor Grammy, cei trei de la Blink-182 au declarat ca formatia s-a reunit si ca este gata de noi concerte, relateaza The Independent. De asemenea, tot duminica, a fost facut public si numele viitorului album Green Day – 21st Century Breakdown.

“Obisnuiam sa cantam impreuna si am decis ca e timpul sa o facem din nou” a declarat Travis Baker, bateristul Blink-182. Intr-un comunicat ulterior, formatia a declarat ca “mai pe scurt, ne-am intors. Luam totul de unde a ramas, inregistram un nou album, ne pregatim de un nou turneu mondial”. Blink-182 au anuntat ca iau o pauza oficiala in 2004, ultimul lor concert avand loc pe 16 decembrie in acel an. Zvonuri inca neconfirmate spun ca in aceasta vara vor canta in deschiderea altui trio punk-rock: Green Day.

Acestia din urma revin in mai cu 21st Century Breakdown, primul album dupa mult-premiatul American Idiot din 2004. Materialul va avea 16 cantece si va fi impartit in trei acte: Heroes and Cons, Charlatans and Saints si Horseshoes and Handgrenades. Fanii isi pot deja precomanda viitorul album de pe site-ul oficial Green Day.

smart guess: Daca anul trecut a fost la moda ca formatii ce si-au interupt existenta in anii ’90 sa se reuneasca, anul asta se pare ca a venit randul celor care s-au oprit prin 2000. Noi nu ne suparam, ii asteptam si pe Blink-182, si pe Green Day, sa-si incinga chitarile si pe plaiurile mioritice.

 

You may also like...