Brico-TV

Luni seara poti urmari un regal de emisiuni de-amor pe televiziunile romanesti. Necazul e ca Tradati in dragoste si Test de fidelitate se difuzeaza cam la aceeasi ora. Nu stiu pe ce program sa dau mai intai, ma uit avid, cand colo, cand colo. E fascinant !

Una din aceste productii de marca prinde la mijloc un pustiulache cu vocabular de culoare si chiloti asisderea ; ghinionul – sub forma echipei TV – l-a gasit doar in chiloti si-o camasuta de marca Harmani, ambele sexy-negre. Baiatul dornic de-aventuri usurele „si-o ia” de la fosta iubita, de la realizator, mai incaseaza si cativa dupaci bine mascati de la badigarzii grasani cu care s-a prevazut televiziunea. Intr-un tarziu, realizatorul scarbit de-atata infidelitate, ii permite nepricopsitului sa-si traga ciorapii si pantalonii, apoi sa plece.

Frati eliberadiori, faceti ceva ! Ca tot aveti campania aia cu prostia care nu citeste, mai merge una in paralel. Eu as propune o lista de subscriptie pentru plata asistentei juridice a celor lezati de astfel de productii si dispusi sa dea in judecata respectivele posturi. Ar fi ca o loterie : chemi in justitie, ai avocatul platit gata si sanse foarte vagi sa te imbogatesti pe seama despagubirilor cerute televiziunilor. S-ar gasi amatori, mai mult ca sigur. Facem ?

P.S. – Data viitoare va scriu despre genialele analize bancare de la posturile „serioase”. Felul in care 2 – 3 jurnalisti, un invitat bun la toate si-un bancher pensionat analizeaza impreuna lumea financiara, e dulce de tot si merita un roman de-a binelea, nu doar un editorial umoristic !

You may also like...