Camerele de spionaj si sistemele de monitorizare bebelusi

Odata cu trecerea timpului, camerele spion au devenit din ce in ce mai cautate. Tot la mare cautare sunt si sistemele de monitorizare bebelusi. Chiar daca in Romania sunt mai putin populare, in Statele Unite si in tarile europene in care populatia locuieste mai mult la casa, sistemele de monitorizare bebelusi sunt un “must have” pentru proaspetii parinti.

Ce sunt sistemele de monitorizare bebelusi?

Sistemele de monitorizare bebelusi sunt de fapt camere video folosite de parinti pentru a-si monitoriza copii. Sistemele de monitorizare bebelusi sunt de camere video compacte incorporate in diverse obiecte, in jucarii, in ursuleti de plus, in lampi, in carti etc. Acestea difuzeaza transmisiunea video live catre un dispozitiv cu monitor LCD pe care parintii il poarta in buzunar sau undeva al vedere. Aceste sisteme de monitorizare bebelusi sunt folosite in special de parintii care locuiesc la casa. Daca patutul bebelusului este in camera de la etaj si acesta doarme, parintii pot sa intretina alte activitati prin casa, dar totodata sunt la curent cu ce face micutul.

Un sistemd e monitorizare bebelusi este format din doua dispozitive: emitator si receptor. Emitatorul este camera video care este o camera spion, camuflata intr-o jucarie sau ceva asemanator, iar receptorul este un dispozitiv de redare al imaginilor. Acestea functioneaza in general pe baterii si conexiunea este facuta prin wireless.

Ce sunt camerele spion?

Camerele spion, pe de alta parte, sunt tot niste camere ascunse in diverse obiecte, in ochelari, stilorui, boxe audio, pachete de tigari etc. Aceste camere spion au rolul de a inregistra fara ca cei din jur sa stie ca sunt inregistrati. Daca inainte erau folosite doar in filmele cu spioni si cu agenti secreti, ei bine, in ziua de azi sunt folosite de foarte multi oameni. Acestea sunt folosite atat in scopuri distractive, cat si in scopuri profesionale. Detectivii, jurnalistii si alte persoane, le folosesc in scopuri profesionale. In timp ce multi dintre noi le folosim doar pentru amuzament.

Atat sistemele de monitorizare bebelusi cat si camerele video spion se gasesc cu usurinta astazi in magazinele online de profil. Si spre surprinderea tuturor, preturile nu sunt deloc ridicate. O camera spion incorporata intr-un obiect are un pret de pornire de la 120 Ron si poate ajunge si la 400, depinde de obiect si de performanta video ca dispozitivului. Sistemele de monitorizare bebelusi au un pret ce se invarte in jurul sumei de 400 RON. Insa pentru orice parinte care locuieste la casa, sistemele de monitorizare pentur bebelusi sunt de nelipsit.

You may also like...