Care este cadrul perfect in videochat?

angajari-videochat-iasiCa in orice meserie, si in cea de model de videochat trebuie sa lucrezi din greu pentru a avea succes. Nu toate modelele reusesc sa ajunga la performantele despre care vorbesc ziarele sau revistele nationale si internationale. Succesul in acest job este influentat de mai multi factori.

Care sunt acesti factori?

Pentru a stabili o legatura serioasa si durabila cu membrii, trebuie sa folosesti o camera video performanta, care sa redea imagini de calitate si care sa iti puna in valoare trasaturile. In cele mai multe studiouri videochat Iasi nu vei avea probleme in ceea ce priveste calitatea imaginilor pentru ca acestea folosesc numai produse profesionale, care sa asigure succesul oricarei sesiuni. E ca atunci cand te uiti la un film. Preferi ca imaginea sa fie HD sau neclara? Bineinteles ca alegi filmul cu imaginile clare si de calitate. La fel se intampla si cu cei care intra pe site si aleg un model pentru a discuta cu el.

Ai grija la lumina. Aceasta nu trebuie sa fie nici prea puternica, nici prea slaba. Daca e prea puternica, imaginea s-ar putea sa fie distorsionata, iar daca este prea slaba, interlocutorul tau nu te poate vedea bine si nu va poposi prea mult pe pagina ta.

Nu adopta pozitii nepotrivite. Nu sta cocosata si nu adopta pozitii corporale care nu te pun in evidenta. In fata camerei, trebuie sa fii intotdeauna atenta la felul in care stai. Nu vrei ca interlocutorii tai sa paraseasca chat-ul pentru ca tu adopti pozitii care nu ii atrag deloc. Stai dreapta, pune-ti in valoare corpul si scoate-ti in evidenta acele parti care te fac speciala.

Nu folosi un decor prea incarcat. Tine minte ca tu esti personajul principal in aceasta poveste. Decoreaza totul astfel incat sa te puna pe tine in evidenta. Ai grija si la distributia obiectelor in camera. Gandeste ca un fotograf profesionist si aranjeaza decorul astfel incat sa dea bine.

Joaca-te cu zoom-ul. Mareste si micsoreaza cadrul astfel incat sa ii atragi din ce in ce mai mult pe cei care te privesc. In timp te vei obisnui cu aceste miscari si totul ti se va parea natural.

Incearca sa atragi membrul prin modul in care il privesti si prin expresia faciala. Nu te concentra pe partile corpului, pe care oricum orice model le are. Nu miza pe perfectiunea lor pentru ca nu ea este cea care ii atrage pe cei cu care interactionezi. Membrii pun mai mult accent pe modul in care ii privesti si in care le vorbesti. Nu uita sa zambesti intotdeauna. Chiar daca in viata personala intampini probleme, nu lasa sa se vada acest lucru pe camera. Modelul este asemenea unui artist, care cand urca pe scen nu trebuie sa transmita publicului problemele lui. Tine minte ca tu controlezi ce si cum transmiti celor care te privesc. Naturaletea si simplitatea atrag mai mult decat o tinuta sumara sau o costumatie sexy.

Nu folosi filtre. Si aici nu ma refer la filtrele de pe Snapchat, ci la cele ale camerei video. Nu aplica filtre alb negru sau sepia. Chiar daca tie ti se pare ca sunt mai misterioase sau mai incitante, ele nu vor face decat sa elimine cu totul imaginea naturala si spiritul jucaus. Totodata, privirea celui cu care interactionezi nu se poate adapta foarte usor sau pentru mult timp la setarile pe care le-ai facut si nu va sta prea mult in chat cu tine.

Acestia sunt doar cativa pasi de urmat pentru a avea succes in aceasta meserie. Cum poate era de asteptat, naturaletea este cea care invinge, atat aici, cat si in majoritatea job-urilor in care trebuie sa iti pui in valoare calitatile de artist. Este intr-adevar o meserie de artist pentru ca iti pune la incercare calitatile de stapanire a emotiilor, de teatru, de a intra in pielea unui personaj si de a transmite si genera emotii.

You may also like...