Care este cheia succesului?

Succesul este visul tuturor. Dar care este cheia succesului? Cum poți avea succes? În postarea mea despre definirea oamenilor de succes, am scris că ar trebui să măsurăm succesul în funcție de cât de mult acordăm și de cât de mult primim. Din fericire, funcționează frumos și invers, deoarece cei care dau mai mult aproape întotdeauna vor primi și mai multe.

Pe baza acestui lucru, puteți vedea că cu cât veți acorda mai multă valoare altora, cu atât veți avea mai mult succes. Deci, cum îți deschizi calea către succes? Cum ai mai mult succes? Răspunsul este uimitor de simplu:

Cheia succesului este să te faci cât mai util celorlalți.

Asta e. Fă-te cât mai util celorlalți.

Dacă vă concentrați pe aplicarea acestui lucru, alții își vor da seama de valoarea pe care o obțin de la dvs. și vor atrage mai multe persoane care vin la voi. Acești oameni noi își vor da seama și de valoarea pe care o obțin de la tine și vor atrage și mai mulți oameni care vor veni la tine. Ciclul virtuos începe și acum sunteți pe drum spre succes.

Având în vedere acest principiu, ar trebui să urmărești să-ți crești utilitatea pentru ceilalți. Cum faci asta? Iată câteva idei:

Fii atent la nevoi

Pentru a fi util celorlalți, trebuie să fiți întotdeauna conștienți chiar și de cele mai mici indicii ale nevoilor. Cu cât ești mai sensibil la nevoile celorlalți, cu atât oamenii mai apreciați vor deveni în cele din urmă. Cel mai bun scenariu este să poți anticipa o nevoie înainte ca ceilalți oameni să fie conștienți de aceasta.

Găsiți soluții la nevoi

Acum că sunteți la curent cu nevoile, următorul pas este găsirea de soluții pentru ele. Soluțiile pe care le oferiți ar trebui să fie cât mai utile. Pentru a putea face acest lucru, nu există altă cale decât să vă construiți în mod continuu propria valoare. De la valoarea pe care o aveți, puteți da valoare altora.

Fii proactiv pentru a ajuta

Nu așteptați ca cealaltă persoană să vă solicite ajutorul. Fii proactiv. Dă-ți ajutorul chiar înainte de a cere.

Fi sincer

Ceea ce contează nu este doar soluția pe care o oferiți, ci și modul în care o livrați. A fi sincer înseamnă a fi bucuros să îi ajuți pe ceilalți fără a aștepta nimic în schimb. Fă bucuria ta să dai ceva altora. Oamenii pot distinge cumva dacă ești sau nu sincer.

Faceti lucruri in plus

Efectuarea celor patru pași de mai sus este bună, dar adăugați acest lucru dacă puteți: dați mai mult decât vă așteptați. Mai întâi, dați ceea ce este de așteptat, apoi adăugați puțin. Dacă faceți cei patru pași de mai sus, oamenii vor fi apreciativi, dar dacă adăugați acest pas, vor fi impresionați.

You may also like...