Care este mentalitatea potrivita pentru succes – Partea I

Mentalitatea ta joaca un rol cheie in maximizarea cresterii tale personale. De ce? Pentru ca mentalitatea ta determina actiunile tale . Mentalitatea potrivita va va conduce la actiunile corecte. Mentalitatea gresita, pe de alta parte, te va conduce la actiuni gresite.

Intrebarea este: care este mentalitatea potrivita pentru a va maximiza cresterea personala?

Ei bine, cred ca ar trebui sa incepeti cu mentalitatea de crestere . Iata ce am scris in Cum te poate ajuta cresterea mentalitatii corecte :

Mentalitatea de crestere crede ca va puteti dezvolta abilitatile. Puteti invata si va puteti imbunatati ceea ce faceti. Mentalitatea fixa, pe de alta parte, crede ca abilitatile tale sunt fixe. Ori esti bun la ceva sau nu esti; nu puteti face nimic in acest sens.

A avea mentalitate de crestere este o necesitate pentru cresterea personala. Nu exista nicio modalitate de a-ti atinge intregul potential daca ai mentalitatea fixa.

Dar sa mergem dincolo de mentalitatea de crestere. Dupa ce ati crezut ca va puteti dezvolta abilitatile, cum va puteti maximiza dezvoltarea?
Exista o mentalitate care cred ca este utila aici. As numi-o mentalitatea steward. Iata cum il definesc:

Gandirea steward crede ca aveti responsabilitatea de a va dezvolta abilitatile cat de mult puteti.

Cuvantul cheie aici este responsabilitatea . Nu este ceva care depinde de tine; e ceva ce esti obligat sa faci.

Modul in care il vad este ca mi s-au incredintat abilitatile date de Dumnezeu. Acum este responsabilitatea mea sa le dezvolt cat de mult pot. Totusi, nu este doar o responsabilitate; este, de asemenea, un privilegiu . Ma simt onorat sa pot sa-mi dezvolt talentele date de Dumnezeu.

You may also like...