Caruciorul potrivit pentru nevoile copilasului tau

Alegerea caruciorului ideal este mai dificila decat pare, pentru ca sunt disponibile modele variate si pentru stiluri diferite de viata. Nu uitati ca caruciorul trebuie sa fie potrivit in primul rand pentru copii, dar si pentru parinti. Aflati din randurile de mai jos, cum puteti alege caruciorul ideal.

Mai intai de toate, trebuie sa decideti tipul caruciorului, care poate fi standard, tip umbrela, care este ideal pentru jogging. Fiecare carucior poate fi folosit in mai multe moduri si are diferite avantaje. Raspundeti la urmatoarele intrebari si aflati ce tip de carucior este mai potrivit:

–          calatoriti mult?

–          aveti nevoie de un carucior usor?

–          aveti nevoie de un model cu mult spatiu pentru copil si bagaje?

Chiar daca optati pentru carucioare ieftine, trebuie sa fiti siguri ca modelul ales asigura confortul si siguranta celor mici. Caruciorul trebuie sa fie stabil, pliabil, cu frane si usor de manevrat, pentru ca copilul sa fie in cat mai mare siguranta.

Carucior ideal pentru copii si pentru parinti

Caruciorul ales trebuie sa ofere confort pentru copilasi dar si pentru parinti, pentru ca plimbariile sa fie o experienta cat mai placuta, de fiecare data. Firma Seebaby ofera carucioare confectionate din materiale rezistente si totusi usoare, ideale pentru micuti. Puteti sa alegeti dintre carucioare Espiro cu 3 si cu 4 roti, cu maner ergonomic sau telescopic si cu fereastra, datorita caruia parintii pot sa supravegheze pe copil, in timpul plimbariilor. Asigurati-va ca oferiti calitate pentru ingerasul dvs. si cumparati un carucior de la o companie in care mii de parinti au incredere.

You may also like...