Cat de greu va treziti dimineata?

Sincer sa fiu, eu am o problema cu asta. Nu ca n-as fi observat de luni bune ca nu ma pot trezi la timp, dar in week-end am exagerat. Sambata m-am trezit pe la 13:35 dupa ce am avut alarma setata la 10:30. Duminica am fost mai harnic, la 12:30 eram in picioare dupa ce alarma sunase tot la 10:30. In cursul saptamanii intarzii maxim 30 de minute fata de ora stabilita, de dimineata in loc sa ma ridic din pat la 8:30, am facut-o la 8:50.

E o senzatie prea placuta lenevitul de dupa somn ca sa o ignor, doar ca pe mine ma acapareaza si adorm de-a binelea. Prea grozav sa stai sub o plapuma unde e cald si bine, doar n-oi fi prost sa iesi. Cateodata mai incerc trucul cu “amanerea” alarmei pentru 5 minute. Asa am descoperit si ca telefonul nu o amana de mai mult de 5 ori, ce ticalosenie.

In schimb, daca stiu cu o seara inainte ca am ceva important de facut, ma pot ridica din pat la timp. Mint, pana si atunci mai stau 5 minute in pat, apoi ma duc in baie ca o racheta. Sper sa rezolv problema asta, nu ca mi-ar displacea, dar probabil o sa-mi fie util candva sa ma trezesc la timp.

You may also like...