Cateva diferente intre munca prestata intr-un studio si cea de acasa

Video chat-ul este privit din perspectiva multor persoane ca fiind o ramura a prostitutiei insa in urma unor studii si pareri primite de la modelele din domeniu, s-a ajuns la concluzia ca cele doua nu coincid atat de mult, declarand chiar ca nu se simt invinuite pentru ceea ce fac si le face placere, indiferent de natura serviciilor pe care le practica, fie ca acestea contin scene erotice, cu nuditate sau nu.

Desi in astfel de circumstante, siguranta ar fi lucrul de care ar trebui sa se preocupe cel mai mult, marea majoritate a modelelor aleg sa se inscrie intr-un studio de videochat in locul celui de acasa. Acestea aleg sa faca acest pas din cauza multitudinii de avantaje pe care le prezinta un studio.

In primul rand, acestea dispun de un echipament tehnic extrem de complex si modern, ce are in componenta sa orice element benefic realizarii acestui job, cum ar fi: un calculator, o camera video, un dispozitiv pentru convorbiri audio, lumini, accesorii, obiecte vestimentare, etc. Cheltuielile pentru intetinere si spatiul de realizare al activitatii sunt in totalitate sustinute de studioul de angajari videochat.

De asemenea, ai un program de lucru fix si un salariu stabil, bazat pe orele de munca dar si pe convorbirile purtate in perioada respectiva, alte criterii de salariu depinzand strict de studioul respectiv. Este un job in care se poate lucra part-time iar anotimpul in care este prestata actiunea nu impiedica realizarea sarcinii cerute. Unul dintre micile dezavantaje pe care le intampina un angajat in cadrul unui studio de angajari videochat este acela ca trebuie sa imparta castigurile.

Atunci cand vine vorba de videochatul de acasa, pare o alegere mult mai convingatoare la inceput. Persoana ce presteaza serviciul nu trebuie sa imparta castigurile cu nimeni, nu are un program fix, fapt ce-i permite sa lucreze oricand are timp disponibil. In schimb, aceasta nu dispune de ajutor tehnic pentru rezolvarea problemelor ce tin de utilitatile jobului, costurile sunt sustinute strict de catre prestator iar programul instabil o sa conduca intr-un final la venituri mai mici, in functie de vointa de care da dovada in atingerea obiectivelor.

Ca la orice alt loc de munca, la un moment dat isi face aparitia si monotonia, lucru ce starneste o lipsa de interes pentru activitatea respectiva. Astfel, sunt din ce in ce mai putine ore cumulate, insemnand un castig mai mic, uneori abia suficient cat sa acopere cheltuielile aferente.

You may also like...