Ce face diferența între câștigători și pierzători?

Este o întrebare importantă. Ce face ca unii oameni să avanseze în viață, în timp ce alții nu? În timp ce alți factori, cum ar fi norocul joacă, de asemenea, un rol, cred că cel mai important element care face diferența dintre ei este consistența de a face lucruri mici zilnic.

Să luăm un exemplu în cazul scriitorilor. Scriitorul A scrie constant 2 ore în fiecare zi, în timp ce scriitorul B scrie 2 ore doar în fiecare zi din cauza inconsistenței sale. Într-o săptămână, scriitorul A va fi petrecut 14 ore în scris, în timp ce scriitorul B va fi petrecut doar 7 ore. Aceasta este o diferență de 7 ore într-o singură săptămână.

Puteți vedea diferența? Deși ambii scriitori încep în același timp, într-un singur an A va fi deja înainte de B cu 364 de ore. Distanța dintre ele devine din ce în ce mai departe pe măsură ce trece timpul. După 10 ani, A nu mai poate vedea B la orizont, deoarece B va fi deja lăsat în urmă cu 3640 de ore! Imaginează-ți ce ar fi putut realiza A pe care B nu ar fi putut-o, deoarece A are 3640 de ore în plus. Aceasta este o mare și mare diferență. Și amintiți-vă, o astfel de diferență imensă provine doar de la A fiind consecvent, în timp ce B nu este.

Acesta este motivul pentru care obiceiurile zilnice sunt foarte importante. Ceea ce faci zilnic poate părea mic, dar orele suplimentare va face o diferență uriașă. Știți cum se construiește succesul? Aici este:

Succesul se construiește cate un centimetru, zi de zi.

Alți oameni ar putea disprețui ceea ce faci zilnic, din moment ce pare mic. Oricum, este de doar un centimetru, ce este atât de important în acest sens? Lui oamenilor le place să vadă ceva mare, nu le place să vadă așa de puțin. Dar există ceva ce uită: acel un centimetru pe care îl construiți zilnic va deveni un „deal” într-un an, și un „munte” în zece ani.

You may also like...