Ce functii trebuie sa aiba o hota incorporabila?

 

Atunci cand hotaram sa cumparam o hota incorporabila, majoritatea dintre noi nu avem foarte multe informatii in ceea ce priveste o hota incorporabila si mai ales un care sa fie eficienta.

Ne ghidam dupa necesitati si ce consideram noi ca trebuie sa aiba. Acum sunt la mare cautare modelele de hota telescopica pentru ca sunt mult mai usor de integrat in noile modele de bucatarii.

Nu cred ca mai sunt persoane care sa foloseasca vechile modele de hota care in afara faptului ca ocupa o gramada de spatiu si nu poti sa le strangi, zgomotul pe care il scot este foarte mare si abia poti  sta in bucatarie atunci cand gatesti, vorbesc din proprie experienta.

Sunt accesibile la pret si in plus, ofera si un design dragut bucatariei, scutind totodata spatiul mai ales daca nu ai o bacatarie mare.

Hota este un obiect din bucatarie care nu poate lipsii mai ales daca gatim foarte mult. Eu am ales o hota telescopica incorborabila din inox pentru ca majoritatea electrocasnicelor erau din inox si am vrut ca totul sa arate cat mai bine. Am gasit aici modelul pe care l-am considerat potrivit cerintelor mele.

Modelul face parte din gama Bosch, iar principalul motiv pentru care am cumparat-o a fost puterea mare de absorbtie. Treptele de viteza sunt in numar de 3 putand fi folosite atat pentru o gatire simpla sau una mai complicata in care se formeaza foarte mult abur in bucatarie.

Este foarte silentioasa, are 54db, consumul este foarte mic. Daca esti o gospodina dedicata si iti place sa iti petreci mult timp in bucatarie, cum este cazul meu, iti recomand o hota silentioasa si care are un consum redus pentru ca desi unele hote au pretul destul de mic, este esential ca atunci cand o cumparam sa acordam o atentie si costului de intretinere, nu cred ca este avantajos pentru nimeni ca dupa cumparare sa realizez ca ajungi mult mai scump decat daca ai fi ales altceva.

Este foarte usor de montan, sistemul de iluminare este economic din becuri cu halogen. Sitele sunt foarte usor de curatat pentru ca au niste clipsuri de demontare, le poti spala foarte simplu, astepti sa se usuce si le montezi la fel de rapid.

Are un design frumos, minimalist, nu iese in evidenta din corpul bucatariei si este bine construita. Materialul din care este facuta ete un inox argntiu, usor de curatat si nu raman urme atunci cand o folosesti.

Datorita materialului din care sunt realizate filtrele, nu trece grasimea prin ele, consider asta un punct forte pentru ca in acest fel, nu se mai murdareste suprafata exterioara a hotei, iar curatatul se face mult mai simplu.

Cred ca cele mai importante lucruri de care trebuie sa tinem cont atunci cand ne hotaram sa cumparam o hota incorporabila sunt puterea de absorbtie, zgomotul emis, puterea motorului, treptele de viteza si materiaul din care sunt realizate filtrele si hota in sine. Gasim pe piata numeroase modele la preturi diferite, insa nu intotdeauna ce este ieftin este neaparat si bun.

You may also like...