Ce se gaseste in geanta unei femei?

Este o intrebare pe care si-au pus-o multi barbati de-a lungul timpului, dar niciunul nu a gasit raspunsul. Este o intrebare pe care chiar si noi femeile ne-o punem si ramanem surprinse de fiecare data cand mai descoperim cate ceva ascuns intr-un coltisor din geanta pe care o purtam.

De multe ori, geanta pe care o purtam dupa noi o zi intreaga mai contine si resturi alimentare, o sticla cu apa, pachetul de gume si alte articole alimentare, insa care sunt lucrurile nelipsite din geanta unei femei si de ce?

In aceasta situatie este esentiala dimensiunea unei genti de mana pentru femei, cu toarte scurte. In cea mare, vei gasi mai multe lucruri, unele necesare, altele mai putin, in timp ce in poseta se presupune ca tinem doar lucrurile absolut necesare. De cele mai multe ori, insa, daca te uiti cu atentie in poseta unei femei vei constata ca exista si acolo obiecte de care s-ar putea lipsi oricand.

In geanta de mari dimensiuni s-ar putea sa gasesti, pe langa portofel, telefon si chei, urmatoarele obiecte. Un pachet de servetele uscate, unul de servetele umede si poate si un dezinfectant. Nu se stie niciodata cand ai nevoie de el. Intra la categoria indispensabile. Desi, daca stai sa te gandesti bine, servetelele umede ar putea sa dispara din ecuatie. Rujul, nu uita de ruj pentru ca el trebuie neaprat sa-si ocupe locul de onoare in geanta ta. Pe langa acest produs cosmetic, va trebui sa iei cu tine si baza de machiaj, fondul de ten, rimel si pudra. Nu se stie niciodata cand se poate strica machiajul si cu siguranta vei simti lipsa acestor obiecte daca nu le vei avea.

geanta de mana pentru tinuta eleganta

Oglinda e oricum la loc de cinste. Perechea de ochelari pentru ca nu stii cand poate aparea soarele si trebuie sa iti protejezi ochii. Ce facem insa cu pielea iarna? Mainile si buzele trebuie sa fie hidratate asa ca e nelipsita crema de maini. Daca se intampla sa ti se stearga oja de pe unghii? Ce faci? Rezolvi imediat problema pentru ca ai cu tine oja. Ea te poate ajuta si daca ti se rup dresurile pentru ca are capacitatea de a lipi materialul.

Stiu ca iti place sa asculti muzica sau sa vorbesti la telefon in masina asa ca vei avea cu tine hands-free-ul. Langa el mai pot aparea obiecte precum penseta sau elastice si clame pentru par.

Ce te faci cand nu mai simti mirosul parfumului. Iti reimprospatezi tinuta de fiecare data, pentru ca ai parfumul in permanenta cu tine. Cateva pixuri in caz ca trebuie sa iti notezi ceva in agenda si lista se poate incheia aici. Cel putin lista mea. In cazul tau exista posibilitatea ca unele obiecte sa nu existe si sa fie inlocuite de altele. Indiferent de obiectele pe care le ai in geanta, in esenta, ele cantaresc foarte mult astfel ca in loc sa porti dupa tine o geanta, e ca si cand ai cara un sac de cartofi. Si ne mai intrebam noi femeile de ce ne doare spatele?

Ce pastram intr-o geanta de mana?

In genti piele de mici dimensiuni purtam doar obiectele absolut necesare. Nimic mai fals. Punem tot ce incape. Incape o mostra de parfum? O punem. Incape fondul de ten? Il punem. De multe ori renuntam la portofel si luam doar banii, doar ca sa facem mai mult loc pentru celelalte obiecte „indispensabile”.

You may also like...