Ce se mai poarta sezonul acesta?

Topul confectionat numai si numai din dantela

Odata cu nuantele metalizate si topurile cu dantela vor fi la mare cautare in acest sezon. Asa ca daca nu detii un top din dantela cel mai indicat ar fi sa iti achizitionezi unul pentru a nu iesi din moda. Merge purtat atat cu o fusta cat si cu o pereche de pantaloni.

Pantalonii cu imprimeuri

Pantalonii cu imprimeu sunt foarte greu de asortat asa ca trebuie sa tii cont si sa fi foarte atenta cu ce ii asortezi. Poti sa alegi un top neutru sau pentru un top tot cu imprimeu, pentru ca asortarea diferitelor imprimeuri va fi la moda in acest sezon. Poti sa optezi pentru nuante de pastel sau nuante aprinse pentru top si neutre pentru accesorii.

Sfat: Nu combina prea multe culori, incearca sa te axezi pe 2, maxim 3 culori. Combina nuantele.

Geaca de piele

Intocmai ca si anul trecut gecile de piele vor fi la mare cautare si nu isi vor pierde chiar asa repede popularitatea. Se vor purta gecile de motor, gecile scurte, gecile care au croieli originale si culori foarte variate, pornind de la combinatii de nuante neutre pana la culori puternice sau chiar pastelate. Merg foarte bine atat peste o rochie eleganta cat si peste o fusta scurta.

You may also like...