Cele mai ofertante zone din Bucuresti in care isi pot achizitiona un apartament cuplurile casatorite

Trendurile inseamna schimbare, iar industria imobiliara se conformeaza intocmai acestei constatari frapante. Gusturile bucurestenilor se schimba odata cu valul de imobile care rasar de la an la an in cartierele rezidentiale din sectorul 3, mai ales cand in ecuatie intervine atentia acordata unui confort desavarsit si grija potentialilor beneficiari pentru detalii de proximitate si conditii luxoase. Daca la inceputul anilor 2000, un bucurestean era interesat doar de un pret cat mai mic de achizitie, astazi negocierea se desfasoara sub auspiciul clauzelor contextualizate ce difera de la persoana la persoana.

Cuplurile recent casatorite pasesc cu dreptul intr-un apartament nou din zona Titan

Alegerea decisiva de a achizitiona un apartament din Titan cu 2 sau 3 camere trebuie sa se bazeze pe fundamente pertinente cum ar fi nevoile fiecarui partener. Astfel, amplasamentul unui apartament din zona Titan trebuie sa raspunda cerintelor dumneavoastra din perspectiva zonei ofertante, aflate in imediata vecinatate a statiilor de metrou si Ratb.

In egala masura, trebuie sa luati in calcul timpul pe care il veti petrece in trafic, fie ca optati pentru transportul cu autoturismul personal la birou, fie ca alegeti transportul in comun. Nu in ultimul rand, in cazul in care in ecuatie apare si un copil, trebuie sa va ganditi si la nevoile acestuia atunci cand va creste. Cartierul rezidential in care se afla apartamentul este amplasat in apropierea unor gradinite publice sau private? Cunoasteti un pediatru care poate deveni specialistul celui mic? Si, evident, nevoile pot fi customizate in functie de fiecare cuplu. Totusi, miza este sa le indepliniti, nu sa le acoperiti.

Vanzari la apartamente Titan

Turnu Magurele, o zona ce ii stimuleaza pe tineri cu oferte la apartamentele de vanzare

Desi s-ar crede ca tinerii sunt interesati (doar) de zone exclusiviste, centrale si puternic populate, Premier Imobiliare dezvaluie ca preferintele bucurestenilor nu se limiteaza la atat. Vanzarile la apartamente Turnu Magurele sunt pe cale sa se epuizeze, iar parte din procentul cumparatorilor, insumand un procent total de 65%, este constituit de cupluri tinere cu varste cuprinse intre 28 – 35 de ani, in care ambii parteneri au locuri de munca stabile si isi desfasoara activitatea la birou sau pe teren, preferand transportul cu autoturismul personal sau de serviciu.

Apartamentele de vanzare din Turnu Magurele raspund rigorilor invocate de cei mai multi dintre cumparatori, atat din perspectiva amplasamentului exclusivist, cat si a proximitatii fata de cele mai fierbinti centre de interes pentru acestia. Dincolo de aceste beneficii incontestabile, Turnu Magurele constituie o zona linistita, ideala pentru cuplurile aflate la inceput de drum, fiindca le ofera atmosfera necesara pentru a-si calcula pasii spre un viitor fara griji. In cazul acestora, rutina este de departe una efervescenta, cei care aleg sa se mute aici putandu-se bucura de petreceri savurate in compania celor dragi fara impedimente administrative.

Viata in doi nu este usoara, fiind bazata pe compromisuri facute din dragoste pentru partener. Acelasi principiu se aplica si in cazul achizitionarii unui apartament cu doua sau trei camere in Titan sau in cazul apartamentelor de vanzare din Turnu Magurele, doua dintre zonele bucurestene care constituie locatii predilecte pentru un inceput in doi. Amplasamentele luxoase si accesul neingradit la institutii si centre comerciale sunt atributele ce reusesc sa desavarseasca fara dubii o decizie cu repercusiuni pe termen lung. De asemenea, rentabilitatea unei astfel de achizitii este un criteriu de luat in calcul pentru tinerii ce doresc sa isi mute domiciliul intr-una dintre aceste locatii, in timp ce atmosfera linistita si familiara va vor investi cu sentimentul de acasa.

You may also like...