Cum au evoluat preturile la Iphone 5?

Apple a indus ideea de companie premium, care nu doreste sa lanseze pe piata o suita de telefoane mobile, ori alte produse pe care le creaza, dorind sa pastreze un numar limitat de  lansari anuale tocmai pentru a induce ideea ca ceea ce produce este de o calitate superioara, iar experienta cu un produs realizat de catre colosul american este una nemaintalnita in comparatie cu utilizarea de gadgeturi ale unor companii concurente.

Exact aceasta experienta aparte este expusa si de atre utilizatorul roman de produse Apple. Indiferent ca vorbim de celebrele Macbook-uri sau de gama de tablete iPad ori de faimoasele smartphone-uri, iPhone, cel care foloseste un produs a celor de la Apple se poatre mandri ca utilzeaza un produs aparte, un produs cum nu mai exista.

Desi iPhone 5 vine cu cateva imbunatari importante fata de modelul anterior, iPhone 4S, multi isi doresc acest nou smartphone doar pentru experienta unica pe care o au butonandu-l, si nu neaparat pentru faptul ca iPhone 5 detine un Retina Desplay de o calitate exceptionala ce ofera imagini incredibil de clare, in culori ce uimesc orice privire, dimensiunea ecranului fiind de 4 inch. Un alt plus pentru cel mai nou iPhone este procesorul sau, creat in totalitate de catre cei de la Apple, numit de catre acestia A6. I s-a pus si o camera foto exceptionala, care realizeaza fotografii ce rivalizeaza cu cele mai bune aparate foto DSRL de pe piata. Are un defect, totusi. La lumina puternica, pe marginile fotografiei se pot observa nuante de mov care deranjeaza foarte mult si strica intreaga fotografie.

O alta noutate pentru care multi isi  doresc un iPhone 5, este noul sistem de operare a celor de la Apple, iOS 6, care se spune ca ar aduce modificari importante in modul de rulare si imbunatatiri substantiale ale aplicatiilor default.

Iar in Romania acest Apple iPhone 5 se gaseste in acest moment atat in oferta operatorilor de telefonie mobila, in magazinele de specialitate clasice, cat si in magazinele online, care ofera clientilor preturi usor diferite. iPhone 5 se gaseste si la ClickShop, toate cele 3 variante, de 16 GB, 32 GB si 64 GB, atat pe culoarea neagra, cat si pe alb, pentru ca gusturile nici in materie de culori nu se discuta, chiar daca vorbim de telefoane, nu de imbracaminte.

Astfel, daca va decideti sa va achizitionati un iPhone 5 de la magazinul online ClickShop, trebuie sa stiti ca pentru varianta de 16 GB spatiu de stocare, indiferent pe ce culoare alegeti sa-l achizitionati, pretul este de 3 562, 59 lei. Bineinteles, pentru celelalte doua variante pretul este mai mare, cu cat este si mai mult spatiu de stocare disponibil.

Astfel, pentru un iPhone 5, in varianta de 32 GB  un cumparator de pe magazinul online Clickshop trebuie sa vireze de pe card nu mai putin de 3 932, 45 lei. Iar cum in aceste vremuri un telefon inteligent cu spatiu de stocare foarte mic, interesul e direct proportional cu numarul de GB, iPhone 5 vine si in varianta cu 64 GB spatiu de stocare, iar pentru a-l achizitiona trebui sa se plateasca pretul de 4 648, 53 lei.

Indiferent ce varianta va veti achizitiona, garantam o experienta unica prin folosirea unui smartphone Apple iPhone 5.

You may also like...