Cum gasesti cafetiera potrivita pentru tine in 2017

Cafeaua a facut ca diminetile oamenilor sa fie mai placute si mai energice inca din secolul al 16-lea. In toti acesti 500 de ani boabele de cafea, ramase neschimbate, au reusit sa fiei transformate intr-o uriasa varietate de bauturi ce aveau la baza cafeaua.

Fie ca esti fanul bauturilor mai speciale, precum cappuccino sau latte macchiato, sau a bauturilor simple, precum espresso-ul sau cafeaua obisnuita, e bine sa stii ca exista un aparat de cafea bun pentru fiecare dintre acestea.

Sunt intrebari pe care si eu mi le-am pus inainte de a cumpara primul aparat si inainte de a face greseala de a cumpara o cafetiera fara sa stiu nimic despre ea. Nu cafetiera a fost o dezamagire, ci ideea ca existau altele mult mai bune, asa ca de ce sa nu profitati de ocazia de a citi cate ceva despre aceste aparate de cafea. Va recomand sa cititi un ghid de achizitie pentru cafetiere actualizat in 2017. E unul dintre cele mai bune moduri de a va raspunde singur la intrebarile urmatoare: ce fel de aparat imi doresc(o cafetiera, un espressor manual sau unul automat, poate un espressor cu capsule) si cat de des urmeaza sa il folosesc?

Daca nu esti nici macar sigur ce vrei de la un espressor sau o cafetiera, doar citeste ghidul de mai sus si vei sti care aparat de cafea ti se potriveste manusa. Daca te grabesti sa cumperi espressorul, mai ales acum ca ne aflam in perioada reducerilor, atunci iti voi zice cateva lucruri de baza.

Cum alegi aparatul de cafea?

Cel mai important este sa stii ce aparat vrei. Cafetiera e aparatul care nu face doar o singura cafea, ci un vas intreg din care poti obtine mai multe cafele simultan. Aceasta pur si simplu prepara o cantitate mai mare de cafea in acelasi timp. Espressorul, pe de alta parte, poate prepara una, cel mult doua cafele simultan, insa avantajul espressorului este acela ca fiecare bautura poate avea un gust unic. Poti regla intensitatea gustului fiecarei cafele in parte, iar asta pare a fi un plus pentru toata lumea.

You may also like...