Cum iti poti îmbunătăți viața?

Dacă doriți să vă atingeți întregul potențial, trebuie să vă ridicați viața. Trebuie să vă luați viața la nivelul următor. Și trebuie să faceți asta în mod constant. Stiu ca acest lucru este mai usor de spus decat de facut, dar recompensa face ca merita efortul. Vei avea o viață împlinită. Nu vei avea nici un regret de viață.

Deci, cum putem să ne ridicăm viața?

Cred că există trei acțiuni-cheie pe care trebuie să le luați pentru asta. Cele trei acțiuni sunt:

  • Îmbunătățiți-vă credințele
  • Fii disciplinat
  • Asuma riscuri
  • Să ne uităm la ele unul câte unul.
  • Actualizați-vă credințele

Credințele voastre sunt forța din spatele acțiunilor voastre. Sunt puternici deoarece influențează acțiunile subconștient.

Convingerile tale sunt ca arborii și acțiunile tale sunt ca fructele. Atâta timp cât copacul este acolo, va continua să dea roade. De aceea este important să vă schimbați convingerile dacă vreți să vă schimbați acțiunile.

Pentru a face acest lucru, trebuie să identificați credințele negative care vă împiedică. Convingerile ar putea fi legate de capacitatea ta („nu pot face asta niciodată”) sau de mediul tău („situația este lipsită de speranță”). Ce sunt în cazul tău?

Apoi, trebuie să le înlocuiți cu credințe pozitive. O modalitate buna de a face acest lucru este schimbarea de auto-vorbesc. Faceți afirmații care se potrivesc credințelor pozitive.

You may also like...