Cum mi-am ales bicicleta fitness?

Vara a venit si in forma nu prea m-a gasit. Nimanui nu-i place sa mearga la plaja cu cateva kilogramale in plus sesizabile dupa perioada de iarna in care efectiv nu am mai mers la sala.
Am avut o tentativa de vreo luna de zile in care am mers la sala de fitness, pe care am abandonat-o ulterior, lucru care s-a vazut in greutatea mea. Asa ca am hotarat sa imi aleg un aparat de fitness cu care sa lucrez acasa, fara sa ma deplasez seara dupa munca la sala. Nu mi-a fost deloc usor sa-mi gasesc aceasta bicicleta ergonomica, mai ales ca au aparut numeroase variante care pot fi alese.

Un astfel de aparat de fitness este dificil de ales pentru ca trebuie sa stii ce muschi ai corpului vrei sa-i tonifiezi, daca te va ajuta sa-ti indeplinesti scopul. Am achizitionat bicileta fitness mecanica deoarece imi place sistemul de setare al reutatii de pedalare si efortul pe care il depui este mult mai mare, iar rezultatele nu intarzie sa apara.

Daca iti doresti sa te antrenezi acasa, cred ca poti gasi pe acest site de specialitate ce iti doresti pentru a pierde kilogramele in plus sau pentru a te mentine in forma.

Bicicleta pe care am ales este recomandata si pentru recuperari medicale, daca este cazul deoarece are un scaun confortabil care iti asigura o pozitie corespunzatoare a spatelui in timp ce o utilizezi.

Pedalarea confortabila este un alt criteriu dupa care m-am ghidat atunci cand am ales aceasta bicicleta de fitness, greutatea trebuie sa fie distribuita in mod egal pentru a avea un echilibru al fortei distribuite.

Consola si functionalitatile ma ajuta la setarile pentru viteza, sa monitorizez distanta parcursa, numar de calorii arse si cat este recomandat sa o folosesc in fiecare zi.
Ghidonul si saua trebuie sa fie reglabile, mai ales daca ai o inaltime mai mica pentru a putea folosi cum trebuie bicicleta iar urcarea pe bicicleta sa nu fie o adevarata provoacare.

Sarcina maxima admisa trebuie sa nu fie la limita greutatii tale, de obicei se achizitioneaza o bicicleta care poate suporta pana la 120 de kg, indiferent ca este o bicicleta pe care o vei folosi in apartament.

Sistemul de deplasare al bicicletei trebuie sa fie unul eficient, eu am ales una pe roti pentru ca o mut destul de des prin casa, iar acest sistem ma ajututa sa o transport foarte usor singura, fara sa mai am nevoie de ajutor. Vedeti aici cate ceva despre ea.

You may also like...