Cum sa infuzezi un stil glamour fara a incarca spatiul

Unele personalitati ale oamenilor sunt doar menite sa straluceasca. Daca va potriviti cu acest statement, nu exista niciun motiv pentru care interiorul dvs. nu ar trebui sa faca acelasi lucru. Designurile pline de farmec, care ofera o multime de stralucire sunt simple daca urmati pasii drepti. Iata cum puteti face acest lucru:

Fii indraznet cu nuante si printuri

Incepeti prin a alege o culoare sau un model care va vorbeste si construiti restul designului in jurul acestuia. Indiferent care aspect va inspira, retineti regula 60-30-10 (cand utilizati o paleta cu trei culori, decorati 60% dintr-o camera cu culoarea dominanta, 30% cu culoarea secundara si 10% cu culoarea ramasa). In mod normal, am recomanda sa ai o nuanta neutra ca culoarea dominanta, dar nu ezitati sa o porniti. Cu toate acestea, daca alegeti o nuanta accentuata pentru a acoperi 60% din spatiu, adaugati atingeri neutre in restul camerei, creand locuri pentru a va odihni ochii.

Asigurati-va ca orice alte culori utilizate in designul dvs. va complimenteaza nuanta indrazneata. Daca este necesar, examinati paleta de culori pentru a determina ce nuante functioneaza cel mai bine impreuna. Odata ce ati ales o paleta de 2-3 nuante, repetati fiecare cate o data de-a lungul designului. Repetarea ajuta culorile indraznete sa se simta mai usor atunci cand intrati in contact cu ele.

Jucati-va cu forma

Forma este, de asemenea, o modalitate foarte buna de a infuza personalitate intr-o camera. In loc sa va construiti designul in jurul unor bucati de mobilier aproape modulare, pe care le folosesc toti ceilalti, vanati mobilier cu mai mult caracter. Concentrati-va pe selectarea mobilierului care este plin de curbe elegante si o multime de unghiuri pentru a adauga interesul vizual.

In plus fata de mobilier, aordati atentie si altor oportunitati de a dispersa forme interesante pe tot parcursul designului. Corpurile de iluminat sunt o modalitate foarte buna de a face acest lucru, la fel ca si accesorii si obiecte de decor. Este tentant sa vrei sa jonglezi cu o varietate de forme si dimensiuni diferite, dar, din nou, va sugeram sa alegeti 2-3 si sa le repetati in diferite aplicatii, oferind spatiului dvs. un sentiment de coeziune.

 

You may also like...