Cum sa profitam de fiecare oportunitate – Partea a II-a

2. Recunoasteti oportunitatile atunci cand vin.

Pe langa oportunitatile pe care le aveti zilnic, exista oportunitati care nu vin in fiecare zi. Acestea sunt oportunitati rare . Sarcina ta este sa le recunosti cand vin.

Exemplul meu preferat este modul in care Bill Gates si Paul Allen au fondat Microsoft. A inceput cand Paul Allen a vazut o coperta a revistei despre primul microcomputer. Majoritatea oamenilor s-ar putea gandi la asta ca la o alta veste a zilei, dar au recunoscut marea oportunitate de acolo. Stiau ca revolutia microcomputerelor urma sa inceapa. Au decis sa intre in actiune si s-a nascut Microsoft.

3. Executati bine.

Dupa ce va decideti sa folositi o oportunitate, asigurati-va ca executati bine. De exemplu, ati putea decide sa incepeti o afacere online. Succesul afacerii depinde de executia dvs. Daca executati bine, va reusi. Dar si opusul este adevarat.

Deci, cum executati bine?

Acordati atentie detaliilor, pastrand in acelasi timp imaginea de ansamblu. Si au granulatie sa continue sa lucreze pe ea pe termen lung.

***

Aceste trei sfaturi va pot ajuta sa profitati la maximum de fiecare oportunitate.

Ai ceva de adaugat? Sau poate o experienta pe care ai vrea sa o impartasesti? Simtiti-va liber sa le impartasiti in comentarii .

You may also like...