Cum sa traiesti o viata fericita: un ghid rapid

Toata lumea necesita sa fie duca sau viata fericita. Cum puteti realiza? Cum putem sa fim fericiti in viata?

Ei bine, cred ca putem sa ne putem folosi solutii sau sa teoretic in psihologie numita ierarhia nevoilor lui Maslow. In esenta, teoria arata ca fiecare fiinta umana este suficienta nevoi de ingrijire a indeplinirii pana la momentul celebritatii. De jos in sus, iata nevoile:

Fiziologic: foame, sete, confort corporal
Securitate: protectie, securitate, stabilire
Apartenenta: dragoste, familie, prieteni, afectiune
Stima: dupa aceea, dupa aprobare, independenta, statutul
Realizarea sinusului: realizeaza potentialul nostru, implinirea sine, experientele de varf
Transcendenta: oferirea potentialului potential

O viata sau o viata fericita necesara pentru indeplinirea tuturor nevoi-urilor. In mod special, satisfacator celor mai mari doua nevoi – actualizarea sine si transcendenta – va putem oferi fericire autentica. De ce? Pentru a face vita de vie pentru a contribui la o cauza de ingrijire pentru a tine. Cu cateva iti dau seama de potentialul tau (actualizarea sinusoidala) pentru a-i putea creste plafonul (transcendenta), cu puterea de a indeplini mai mult viata.

Exista toate problemele: este probabil sa fie posibil sa se indeplineasca doua nevoi daca trebuie sa va la nivelurile inferioare nu sunt indeplinite. Atunci cand sunteti ingrijorat in mod constant de buna starea fizica sau de respectare a sinei, nu putem sa concentram sa realizam potentialul tau de a contribui. Prin urmare, va puteti satisface mai devreme nevoile noastre de nivel inferior, cu puterea de a respinge puterea concentrarii pe cele doua nevoi de sus.

You may also like...