Cum sa va reinventati: un ghid rapid – I

Cum privesti aceasta situatie pandemica? Ei bine, exista doua moduri: pozitiv sau negativ.

In mod negativ, s-ar putea sa privesti aceasta situatie ca o forta care te trage in jos. Te indeparteaza de visele si aspiratiile tale. Te impiedica sa-ti atingi potentialul maxim.

Cu toate acestea, in mod pozitiv, este posibil sa il privesti ca pe o oportunitate de a deveni tot ceea ce poti fi. De ce? Pentru ca acum aveti sansa de a privi lucrurile cu o perspectiva noua! Nu mai esti legat de vechile rutine. In schimb, puteti explora noi posibilitati.

Perspectiva dvs. determina actiunile dvs., de aceea luarea unei viziuni pozitive este esentiala. A avea o viziune pozitiva te va impinge sa faci actiuni pozitive cu o atitudine pozitiva. Puteti trece prin aceasta situatie nu doar supravietuitor, dar infloritor.

Cum ar trebui sa vedeti exact aceasta situatie atunci?

Ei bine, cred ca ar trebui sa o privesti ca pe o oportunitate de a te reinventa. Vizualizati-l ca sansa dvs. de a face ceva nou care va va duce viata la nivelul urmator.

Iata cateva sfaturi despre cum sa te reinventezi.

1. Identificati-va abilitatile de baza.

Revenirea inseamna a lua o noua directie. Totusi, cel mai probabil se va baza pe temelia pe care ati construit-o inainte. Un astfel de fundament il reprezinta abilitatile dvs. de baza.

Folosesc termenul de miez pentru a sublinia ca trebuie sa privesti sub suprafata. De exemplu, s-ar putea sa credeti ca abilitatea dvs. este de a scrie articole, dar abilitatea dvs. de baza poate fi de fapt conectarea diferitelor idei si comunicarea lor.

Privirea de sub suprafata va ajuta sa va reambalati abilitatile de baza intr-un mod nou. Folosind exemplul de mai sus, scrierea de articole este doar o modalitate de a va exprima abilitatile de baza. Este posibil sa gasiti alte modalitati.

You may also like...