Cum se incheie luna martie?

Berbec:
Berbecii vor avea ocazia sa se trezeasca putin la realitate si sa-si dea seama ca nu tot ce zboara se mananca. Atentie la detaliile contractelor, uita-te bine pe acte inainte sa semnezi!

Taur:
Taurii ar putea fi adevarate izvoare de intelepciune. Nu ar fi exclus sa simti nevoia sa schimbi ceva la modul in care arati.

Gemeni:
Gemenii au puterea si dispozitia sa treaca peste un gest necugetat al caror victime au fost. Ai incredere ca, treptat, lucrurile se vor asterne in chip aproape nesperat.

Rac:
Racii ar putea intampina neplaceri din partea unei femei care sa incerce sa le faca zile amare. E bine sa-ti descarci sufletul pentru a te putea elibera de povara pe care o porti.

Leu:
Leii pot resimti din plin constrangeri de natura materiala si financiara. Vei atrage alti oameni care sa contribuie la bunul mers al planurilor tale.

Fecioara:
Fecioarele sunt obligate sa-si recapete optimismul, curajul si increderea in viata. Reputatia si imaginea devin puncte forte.

Balanta:
Balantele se pot orienta acum de unde ar fi cel mai bine sa ia un credit pentru a izbuti intr-un plan. Fii atent la ideile partenerului de viata, ale asociatilor si colaboratorilor.

Scorpion:
Scorpionii se apuca de declaratii, promit marea cu sarea, folosesc mijloacele seductiei. Finalul lunii poate aduce o interventie divina in viata ta profesionala.

Sagetator:
Sagetatorii isi pot reveni la o dispozitie de jubilare romantica. Poti avea parte de o surpriza sau de un eveniment inedit care sa intareasca legatura cu persoanele cele mai apropiate de sufletul tau.

Capricorn:
Capricornii sa fie pregatiti pentru schimbari, care ii pot lua si pe ei prin surprindere. Pe final de luna, iti vei putea regasi in mod spectaculos un echilibru intre viata profesionala si cea de familie.

Varsator:
Varsatorii sunt supusi in continuare acasa unui tir de intrebari si de solicitari. Iesi in fata prin maiestria cu care comunici, te exprimi, scrii, argumentezi si negociezi.

Pesti:
Pestii ar trebui sa se astepte la surse financiare pe care acum nu le-au mai accesat. Sfarsitul lunii te poate repune pe picioare, presiunea se mai ridica de pe umerii tai.

You may also like...