Cum stii daca e atrasa de tine sau nu?

V-ati cunoscut, ati inceput sa vorbiti iar acum sunteti la prima intalnire. Majoritatea barbatilor se preocupa prea mult gandindu-se la ce vor spune sau cand o vor putea saruta.

Totul va merge de la sine si iti vei da seama cand e momentul cel mai potrivit sa o saruti, urmarind cativa indicatori de interes pe care inconstient ea ti-i ofera.

Femeile nu-ti vor spune cum se simt dar poti deduce gandurile lor si emotiile oricand interpretand semnalele pe care ti le da.

Astfel nu va mai trebui sa te preocupi cu gandul daca se simte bine in compania ta sau nu. O femeie care este atrasa de tine intotdeauna iti va arata asta.

Majoritatea femeilor sunt experte in citirea limbajului trupului al barbatilor, in doar cateva secunde ele pot spune daca un barbat este interesant si merita sa-l cunoasca sau nu. Probabil ai observat fiind intr-o cafenea sau un club intrand un barbat in incapere si majoritatea femeilor sa-si intoarca privirea dupa el, spunand ca este bun sau interesant, chiar daca nici nu-l cunosc sau nu au vorbit niciodata cu el.

Aceasta este carisma, acea insusire de a starni admiratie si atractie celor din jur.Totul tine de limbajul nonverbal, iar asta se intampla atat la femei cat si la barbati.

Acum hai sa vedem care sunt principalii indicatori de atractie si interes pe care o femeie ii face in mod incostient:

1.CONTACTUL VIZUAL prelungit in care se uita la tine mai des decat de obicei si iti zambeste. Daca vei ajunge s-o faci sa simta EMOTII VARIATE vei observa cum pupilele i se vor dilata sau ochii vor incepe sa sclipeasca.

Acesta este un indicator puternic de atractie deoarece oferindu-i emotii pozitive puternice le va asocia cu persoana ta.

2.SE JOACA CU PARUL sau isi trece degetele prin par. De multe ori am fost pus in situatia aceasta fara sa stiu de fapt ce semnifica. Daca este atrasa vei observa cum isi face bucle pe deget sau isi va da parul incat s-o vezi cat mai bine.

3.POSTURA CORPULUI. Prin aceasta iti vei da seama de ceea ce simte de fapt. O postura cu bratele inchise sau picioarele incrucisate denota neparticiparea la conversatie sau dezinteres. Cu toate acestea fii atent cand se intampla, deoarece femeile au tendinta sa se inchida in cazul in care le este frig.

Trebui sa ai in vedere si mediul in care va aflati. Atractie ei sau faptul ca se simte bine in compania ta se va manifesta printr-o pozitie deschisa si de cele mai multe ori are tendinta de a-si indrepta unul sau ambele picioare catre tine.

4.Nu in ultimul rand ATINGERILE SUBTILE pe care le face, de obicei in zona gatului sau a pieptului care denota o usoara stare de incitare.

Femeile lasa multe semnale atunci cand sunt atrase de un barbat.Si cu cat primesti mai multi indicatori cu atat este mai atrasa si interesata de tine.

TEMA PENTRU ACEASTA SAPTAMANA: Aranjeaza-ti niste intalniri si observa felul cum se comporta fiecare si ceea ce transmite. Primind unul sau mai multe semne vei stii cand e timpul sa o saruti sau sa faci urmatorul pas.

Vei avea un mare avantaj in fata celorlalti barbati daca vei incepe sa intelegi limbajul trupului la femei.

You may also like...