De ce casa ta arata dezordonata?

Deci, cum putem pastra ordinea in spatiile noastre fara prea mult efort? Introduceti cele 12 trucuri si sfaturi pentru a pastra o casa care sa arate impecabil atunci cand esti intr-o criza de timp. Unele sunt evidente, unele sunt in afara ordinii, iar altele vor schimba complet modul in care va vedeti spatiul. Cine nu vrea asta?

Resturi de mancare
Solutie: spalati vasele dupa ce ati terminat de mancat. Imediat. Daca aveti o masina de spalat vase, o clatire rapida este tot ceea ce aveti nevoie.

Chiuveta infunadata
Solutie: Indiferent daca chiuveta dvs. este portelan sau metal, pur si simplu clatiti cu sapun si apa calda inainte de a stropi cu bicarbonat de sodiu. Asteptati cateva minute inainte de a clati din nou.

Paturi nefacute
Solutie: Nimic nu face ca un dormitor sa mearga mai departe decat sa-ti faci patul dimineata. Strangeti lenjeriile, trageti draperiile si scuurati pernele.

Podele murdare
Solutie: Luati un mop, o matura, un aspirator sau toate cele trei! Nu aveti nevoie sa samponati covoarele sau podelele saptamanal. Podelele sunt una dintre cele mai evidente caracteristici dintr-o camera, asa ca obtineti acel lemn de esenta tare stralucitor si covor pufos!

Lipsa rafturilor
Solutie: Decupati rafturile de carti de hartie uzate si adaugati cateva piese decorative. Plante, rame de tablouri si cateva dulciuri ofera un ambient placut.

Mese de toaleta
Solutie: Gasiti ceva nou pentru a va arunca chestii. Intr-adevar. Obtineti un cos mic pentru salvarea corespondentei si a revistelor si un carlig pentru agatarea cheilor. Acest lucru merge mana in mana cu ideea ca totul ar trebui sa aiba un loc.

Lenjeria de baie infrumusetata
Solutie: Din motive bacteriene, ar trebui sa va spalati prosoapele de baie o data pe saptamana. Din punct de vedere estetic, lenjeria curata inseamna prosoape mai fluide, fara cute sau pete de machiaj.

Reimprospatati frigiderul
Solutie: Mai intai, scoateti totul din frigider si stergeti-l bine.

 

You may also like...