Decizii, decizii…sexuale

Pentru inceput, nu am nimic cu homosexualii sau lesbienele, insa bisexualitatea ma enerveaza la maxim. Cat de nehotarat sa fii ca sa nu stii daca vrei sa lingi sau sa sugi (ca femeie) si s-o iei sau s-o dai (ca barbat)? Poate nu stii ce sa alegi dintre comedii sau filme romantice, ca iti plac amandoua, dar cum sa nu poti sa alegi sexul care te atrage?

In afara de chestia asta, barbatii sunt innebuniti dupa o femeie care se saruta cu alta. Nu o sa inteleg niciodata asta. Poate intelegeam daca si femeilor le-ar placea doi barbati care se mangaie, dar mie nu-mi trezesc niciun interes. Avand in vedere ca am citit mai multe articole despre atractia barbatilor fata de lesbiene, incep sa cred ca psihicul uman e tare nabadaios. Cu totii suntem atrasi de neobisnuit, insa in mod diferit:

– 2 femei = GROZAV / 2 barbati = SCARBOS

– 2 femei obeze si gretoase = MISTO / 2 barbati aratosi si sexy = SCARBOS

– 2 shemales = GROZAV (desi au PENIS!!!) / 2 transexuali = SCARBOS (desi au tot PENIS!!!)

Eu una nu inteleg care e treaba. Nu e vorba de organe genitale clar, de denumirea sexului nici atat… Incep sa cred ca e vorba de sanii si aspectul fetei respectivelor persoane. Daca sunt 2 persoane care arata ca niste femei la fata si au sani mari, e excitant (chiar daca au bastonas acolo jos). Daca au trasaturi masculine, pot sa aiba si schimbare de sex facuta, ca nu se accepta.

Cu homosexualii si lesbienele nu am probleme, pentru ca macar s-au multumit cu un sex, insa cei care trec de la barbat la femeie in functie de ce viseaza mi se par tare ai dracului (Pai ce faci tu, dupa ce ca esti fata si reduci din numarul baietilor disponibili, vrei sa ne iei si prietenele/colegele?? Idem pentru barbati, desi sunt mai putini bisexuali de gen masculin.)

You may also like...

1 Response

  1. Ioana Radu spune:

    Nu e totul în alb şi negru. Bărbaţii îmi plac pentru că e natural să-mi placă. Frumoşi, masculini, puternici. Femeile îmi plac pentru că sunt gingaşe, finuţe (şi la propriu şi la figurat). Adică îmi plac femeile pentru caracteristicile pe care bărbaţii nu le-ar putea avea vreodată cu atâta graţie şi eleganţă.

    Apropo, n-ai de ce să fii supărată pe bisexuali, căci suntem monogami. Nu e ca şi cum umblăm şi cu o femeie dar şi cu un bărbat în acelaşi timp :))