Descoperirea care intareste sistemul energetic al fiecarui individ

Medicina orientala se diferentiaza cu mult de cea occidentala, mai ales ca prima are la baza conceptii filozofice adanc inradacinate in mentalitatea traditionala locala. Un astfel de exemplu este cultura chineza, renumita pentru ideile sale in raport cu un stil de viata sanatos.

Pentru inteleptii asiatici, bolile aveau legatura directa cu starea de spirit a omului. Ideile principale formulate de acestia, care s-au transmis din generatie in generatie au trei puncte comune, care sunt unite de o intreaga filozofie medicala dezvoltata de-a lungul timpului. Cele trei elemente: corpul, mintea si cosmosul sunt in stransa legatura cu tot ceea ce furnizeaza natura. Astfel, totul se traduce printr-o corespondenta energetica la nivel de microcosmos si de macrocosmos.

Medicina orientala moderna a incercat sa includa in tratamentele sale toata aceasta cultura filozofica si sa o exploreze printr-o serie de suplimente si de produse naturiste. Obiectivul a fost de a aduce un aport de echilibru in starea de sanatate psihica si fizica a fiecarui individ.tianshi-tiens

Un exemplu concret este compania Tianshi Tiens, care a elaborat o gama variata de suplimente pe baza de ingrediente naturale, ce functioneaza in principal ca tratamente pentru detoxifiere, regenerare sau refacere a organismului in diferite stadii ale cancerului sau ale altor afectiuni.

De asemenea, credinta in energiile care guverneaza universul fiecarui om a dus la confectionarea unei game de bratari, realizate din materiale naturale, ce protejeaza purtatorii de diverse tipui de radiatii.

Deseori, filozofia chinezeasca promoveaza ideea de echilibru mental si fizic, iar acest lucru poate fi obtinut prin purtarea unor forme de protectie energetica. In baza acestei gandiri traditionale a fost creata si bratara energetica pentru barbati, confectionata din titan si din magneti. Aceasta are menirea de a proteja persoana in cauza de radiatiile din atmosfera, generate de dezvoltarea tehnologiei, dar si de a-i imbunatati tonusul spiritual si circulatia sangelui.

Istoria mentioneaza ca magnetii au fost inrebuintati in tratamentele alternative chineze inca din anii 200 i. Hr. si ca reprezentau un material indispensabil in ritualul care era numit arta vindecarii. Titanul este asociat cu starea de bine si inlatura durerile musculare sau afectiunile care genereaza oboseala, pe cand magnetii reusesc prin cei doi poli sa stabilizeze starea generala si sa confere echilibrul de care are nevoie fiecare purtator.

Functia de a combate radicalii liberi din mediu face din bratara energetica Crystal Black un produs ideal, ce ofera o solutie alternativa la metodele clasice de protectie a organismului. Aceasta are principalul rol de a intensifica forta mentala a fiecarui individ si de a ameliora efectele agresive ale anumitor boli. Totodata, stimuleaza centrii nervosi din corp si ajuta la regenerarea celulara, furnizand energie ionizata intregului organism. Are un efect benefic in ceea ce priveste rezistenta la stres.

Prin urmare, bratara energetica pentru barbati este un accesoriu de neinlocuit pentru persoanele care se confrunta cu starea de oboseala permanenta sau pentru cei cu un stil de viata in total dezacord cu armonia interioara necesara.

You may also like...