Despre insula Capri de la malul marii Tireniene

Mi-am adus aminte ca mai aveam citeva impresii de vacanta pe care am vrut neaparat sa le impartasesc cu voi si cum astazi este duminica, cred ca acesta ar fi un bun subiect de weekend. Asa a luat nastere aceasta selectie foto facuta din cele citeva ore petrecute pe insula Capri, la mai putin de o ora cu vaporul de Napoli. Cine va dori vreodata sa-si petreaca o vacanta aici sau cine pur si simplu vrea informatii mai multe despre acest loc foarte frumos, desigur ca le poate gasi oricind pe net. Aici imi propun sa va arat insula vazuta prin lentila aparatului meu de fotografiat.

Asa cum spuneam a fost numai o excursie de citeva ore deci sunt foarte multe locuri cheie ale insulei pe care fie nu am avut imp sa le vizitam, fie am aflat de ele abia acolo. Printre altele mi s-a parut interesant ca insula a fost cumparata de imparatul roman Augustus in anul 9 i.H. acesta fiiind cucerit de peisaj din nou aceasta combinatie irezistibila intre mare si un relief muntos. Mai apoi, cel care a si condus de aici treburile imperiului a fost imparatul roman Tiberius.

In afara de vestigiile romane mai sunt si alte citeva locuri pe care mi-ar fi placut sa le vad printre care si La Grotta Azzurra.

Dar mai bine sa vorbim despre ce am vazut, nu despre cai verzi pe pereti ce as fi vrut sa vad.

You may also like...