Disciplina – cheia catre a iesi din haos – partea a II-a

Stiam ca refacerea disciplinei mele va fi singura modalitate de a ma scoate cu adevarat din aceasta gaura si asa ca am decis sa ma provoc, chiar daca in cele mai mici moduri …

Am inceput cu lucruri marunte. Am inceput sa ma trezesc la un moment mai regulat. Am inceput sa-mi petrec mult din timpul liber plimbandu-ma si explorand orasul …

Acestea pot parea simple, dar a le face in cele din urma i-a schimbat viata. Se potriveste cu ceea ce Puterea Obiceiului a numit un obicei cheie . Un obicei cheie este un obicei pozitiv care devine punctul de plecare pentru a va intoarce viata. Obiceiul ar putea fi simplu, dar faptul ca ai inceput ceva pozitiv in viata ta creste impuls. Este contagios. In cele din urma se raspandeste si in alte parti ale vietii tale.

Daca vrei sa-ti schimbi viata, nu te gandi la ceva complex. In schimb, gandeste-te la o simpla actiune pozitiva pe care o poti face in mod consecvent . A fi consecvent este cheia aici. De aceea este mai bine sa incepi cu ceva simplu.

Cand ati construit disciplina intr-o parte a vietii voastre, aceasta se va raspandi in alte parti ale vietii voastre. Micul castig duce la victorii mai mari. Atunci intr-o zi vei observa ca viata ta s-a schimbat.

You may also like...