Dorinta anului 2015 – Inovatia si originalitatea in cadrul jocurilor cu masini

De fiecare data cand trecem de jumatatea unui an incepem sa ne gandim la acele lucruri bune care s-au petrecut in fiecare domeniu de interes. Sa ne gandim la categoria „divertisment” si va fi de ajuns sa incepem o discutie pe tema celor mai asteptate jocuri din ultimii doi – trei ani, care s-au dovedit interesante pentru publicul general, iar aici ne raportam simultan la adulti si copii.

Dupa cum bine stiti, colectia jocurilor cu masini destinate calculatorului, tabletelor, Xbox-ului sau consolelor este in plina expansiune, majoritatea specialistiilor care se ocupa de grafica lor dovedind de la an la an un plus de creativitate, originalitate si inovativitate. Imediat ajungem sa ne gandim la acele titluri celebre care obisnuiau sa ne acompanieze in zilele plictisitoare si ploioase de toamna, sau in serile dinamice petrecute alaturi de cei mai buni tovarasi. Bineinteles, fiecare joc nou lansat aduce o alura revigoranta in industria offline, insa si un joc online ne poate aduce aceeasi satisfactie sau un sentiment vivace de competivitate.

Chiar daca majoritatea persoanelor migreaza spre avantajele legate de fiabilitate si mobilitate pe care le ofera Xbox-ul sau PlayStation-ul, inca luam parte la un avant considerabil al aplicatiilor online, care pot fi jucate in mod gratuit de catre orice utilizator care le acceseaza site-ul. Realismul este trasatura de baza care aduce succes unui joc cu masini, in ultimul timp devenind saturata piata aplicatiilor video care iti pun la dispozitie doar trasee exclusiviste pe carosabilul carora tu iti poti testa abilitatile de sofer si poti castiga titluri importante in economia jocului respectiv. Nu mai este suficienta aceasta calitate primara, ci utilizatorii incep sa caute un substrat in fiecare joc, chiar daca el trateaza un subiect superficial, precum domeniul auto.

Cu siguranta exista multi reprezentanti ai publicului masculin care s-ar declara mai mult decat interesati de acele jocuri care ii pun in postura de ingineri in industria auto, in acest fel aportul strategiilor implementate si modalitatile contrastante in care pot evolua competitiile devenind mult mai captivante decat simpla manuire a tastaturii si mouse-ului, care in fond nu depinde in totalitate de abilitatile de concentrare si eficienta ale utilizatorului. Vezi aici modele de aplicatii online care iti pot stimula deopotriva ingeniozitatea, atentia, inteligenta si simtul practic.

Dorinta de strategie in cadrul jocurilor cu masini este uniforma si in mediul online, chiar daca punctul de plecare a fost cel offline. Aceasta este o consecinta imediata care se manifesta in randul baietilor sau barbatilor care obisnuiesc sa investeasca sume importante in jocurile abia lansate, fara sa se documenteze in prealabil de actiunea propriu- zisa a aplicatiei. Dupa cateva sesiuni infocate de dinaism si competitii ei isi dau seama ca ar dori sa vada si altceva intr-un joc cu masini, iar acel „ceva” sa fie legat de construirea victoriilor pe fundamente mult mai ingenioase, care nu se bazeaza doar pe viteza din timpul curselor. Acest lucru se solicita si in mediul online, platformele ingenioase adotand deja o strategie in sensul asta si anume diversificarea jocurilor in functie de cele mai importante categorii si subcategorii care ar putea atrage atentia utilizatorilor de toate varstele.

You may also like...