Două moduri simple de a vă face zilele mai bune

Dacă vrei să-ți trăiești viața la maxim, trebuie să-ți faci zilele minunate. Dacă zilele tale sunt mari, există o șansă bună ca și viața ta să fie minunată.

Din fericire, îmbunătățirea zilelor nu trebuie să fie complicată. Nu trebuie să faci ceva mare pentru asta. În schimb, trebuie doar să faceți niște lucruri simple. Făcând aceste lucruri simple poate avea un impact profund asupra zilelor tale.

Iată două modalități de a vă îmbunătăți zilele:

  1. Faceți reguli simple.

Acest lucru vine din această carte. Ideea este că ar trebui să aveți niște reguli simple pentru a trăi în timpul zilei.

Cuvântul cheie aici este simplu. Nu-l complicați. Nu faceți ceva greu de reținut. În schimb, faceți o regulă simplă și ușor de reținut. De ce? Pentru că sunteți mult mai probabil să o urmați în acest fel.

Aici sunt cateva exemple:

Nu mai lucra la ora 18:00.

Nu verificați mesajele electronice primul lucru dimineața.

Utilizați timpul înainte de a dormi pentru citire.

Aceste reguli sunt simple, nu-i așa? Dar aplicarea lor ar putea îmbunătăți zilele tale.

Desigur, nu ar trebui să începeți cu prea multe reguli. De fapt, vă sugerez să începeți cu o singură regulă. Gândiți-vă la singura regulă care ar face cea mai mare diferență în viața dvs. și începeți cu ea.

  1. Construiește obiceiuri minime.

Acest lucru vine din această carte. Ideea este că pentru a construi un obicei nou, ar trebui să începi puțin. Autorul a declarat chiar că dacă pare ridicol de mic, atunci este bine.

Scopul aici este să te începi. De ce? Deoarece începerea este adesea cea mai dificilă parte a construirii unui obicei nou. Mulți oameni încearcă să devină mari și nu reușesc pentru că se copleșesc.

Deci începeți puțin. Începeți cu ceva ce puteți face cu ușurință. Cu începutul mic, puteți să dezvoltați impulsul. Veți putea face lucruri mai mari de-a lungul timpului.

Iată câteva exemple de obiceiuri minime:

Citirea unei pagini în fiecare zi.

Efectuând cinci împingeri dimineața.

Scriind 50 de cuvinte pe zi.

Puteți face cu ușurință aceste lucruri. Cu acestea, puteți începe să construiți un impuls.

***

Îmbunătățiți-vă zilele, făcând reguli simple și construind obiceiuri minime. Dacă le faceți, veți fi pe cale să vă trăiți viața la maxim.

You may also like...