Duffy si Kings of Leon la B’estfest?

Continua seria zvonurilor legate de artistii care ne vor (in)canta la B’estfest anul acesta. Confirmarile, evident, sunt de-abia la inceput. De altfel, potrivit contului de Twitter al festivalului, vom afla noi nume cat se poate de curand. Pana atunci, insa, va tinem in priza cu cele mai noi zvonuri venite, evident, tot de la Costin Ilie. Asadar, prin cercuri masonic de restranse se vorbeste despre doua nume care, in chiar acest moment, domina topurile de prin toata lumea: Duffy si Kings of Leon.

Potrivit redactorului Cotidianul, organizatorii poarta discutii cu reprezentantii ambilor, dar inca nu este sigur daca si Duffy, si Kings of Leon (sau macar vreunul dintre ei) se va prezenta in iulie, la Romexpo. Daca se vor confirma aceste nume, putem spune ca Emag!c se apropie vertiginos de ceea ce si-a propus cu acest festival. Kings of Leon, in special, este una dintre cele mai de succes formatii la ora actuala in Europa, fiind, de asemenea, si una dintre confirmarile cele mai asteptate de catre fanii romani.

Daca tot suntem la capitolul B’estfest 2015, e bine de stiut ca ieri, organizatorii au anuntat oficial si adresa de e-mail la care doritorii se pot inscrie in programul de voluntariat al festivalului, B’estfest B’estfriends. Cine doreste, deci, sa puna umarul la buna desfasurare a celor 5 zile de la Romexpo poate trimite un scurt CV la bestfriends@bestfest.ro.

smart guess: Stiu ca toata aceasta (luuuunga) serie de texte poate parea un parteneriat in trei, alaturi de Costin Ilie si Emag!c, dar pe bune ca nu e! Eu m-am simtit atat de bine la primele doua editii ale festivalului incat simt nevoia sa-l promovez cat pot de mult drept o insulita de occidentalism, care traieste numai 5 zile, in marea de romanism a celorlalte 360. Asadar, multumesc B’estfest pentru ce se anunta a fi cea mai buna editie de pana acum si multumesc Costin Ilie pentru ceea ce sper sa fie o continuare a seriei de zvonuri adeverite

 

You may also like...