Eficientizeaza-ti ritmul de lucru!

Poate ca ati auzit, deja, cat de important este portofoliul propriu pentru succesul pe plan profesional. Asadar, iată cum puteți face proiectele dvs. personale.

1. Listați ideile.

Când întâlniți ceva interesant, scrieți-l într-un jurnal de idei. S-ar putea să nu faceți nimic acum, dar ar putea deveni un proiect personal într-o zi.

2. Aveți o marjă.

Dacă sunteți prea ocupat, este posibil să nu aveți timp sau energie pentru proiecte personale. De aceea este important să aveți o marjă în diferite domenii ale vieții. Consultați acest articol pentru a afla mai multe.

3. Au mentalitatea experimentului.

Modul de experimentare vă împinge să încercați lucrurile fără frică de eșec. Această mentalitate vă ajută să explorați mai mult potențialul dvs. prin proiectele dvs.

4. Faceți timp pentru ele.

A avea cele mai bune intenții nu ar fi de folos dacă nu vă petreceți timp cu proiectele. Așa că faceți timp pentru ei. Considerați-o o investiție în creșterea personală.

5. Scopul pentru rezultate tangibile.

Pentru a rămâne motivat, ar trebui să căutați rezultate tangibile. Când am jucat cu Linux, de exemplu, rezultatul meu tangibil a fost o carte publicată. Un astfel de rezultat vă va da un sentiment de împlinire.

6. Împărtășiți rezultatele cu alții.

În timp ce faceți proiectele în primul rând pentru creșterea personală, există o șansă bună ca și ceilalți să beneficieze de ele. Deci, împărtășiți rezultatele dvs. cu alții.

În cazul meu, împărtășesc gândurile mele despre dezvoltarea personală cu alții prin intermediul acestui blog. Si ghici ce? Se simte bine să-i ajuți pe oameni.

***

Deci, acestea sunt de ce și cum sa aveti proiecte personale.

Orice gânduri? Simțiți-vă liber să le împărtășiți în comentarii.

You may also like...