Electrocasnice speciale pentru oameni speciali

frigider rosu

oursson.com

Vine acel moment cand dorim sa ne decoram bucataria cu cele mai frumoase pete de culoare si nu in ultimul rand cu electrocasnice care mai de care mai ingenioase, care au in dotare sisteme cu adevarat revolutionare, insa aici alegerile noastre se indreapta foarte mult catre spiritul clasic.

De cele mai multe ori, familiile romanesti moderne se indreapta spre exemplu la frigidere care au o culoare alba sau gri, motivand ca sunt culori neutre, care se potrivesc in orice context.

Insa, producatorii vin si ne propun inovatie si in acest mod, iar o gama de frigidere rosii ne sta acum la dispozitie la preturi cu adevarat revolutionare.

Daca anumite firme care fabrica frigidere s-au temut ca isi pierd din clientela, unele au tinut sa aduca in discutie si inovatia cromatica care sa bucure familiile si mai ales pe cei mici, dandu-le posibilitatea chiar si sa lipeasca diverse stickere pentru amuzament, memorii sau retinut informatii.

Consultand mediul online, putem vedea care sunt cele mai frumoase frigidere colorate, care vin la pachet si cu o serie de avantaje ce tin de spatiul de depozitare, functionalitate si nu in ultimul rand sistemul de deschidere ce nu pot fi refuzate.

Unul din cele mai competente modele care se gaseste in mediul online este de departe Oursson RF0905/RD care este ideal pentru familiile cu putin membrii.

Are o capacitate de 88 litri, iar producatorul ofera un bonus cumparatorilor fideli, aducand in discutie caserolele etanse si capacul clip-on, ideal pentru depozitarea oricarui tip de mancare, chiar si celei lichide sau ceva mai grase.

La pachet vine si un sistem tehnologic avansat, iar usile sunt reversibile, lucru care ne permite sa le montam functie de spatiul avut si amplasarea sa.

Face parte dintr-o clasa energetica superioara, fapt care aduce de la sine in discutie si reducerea costurilor la factura de energie, un lucru cu adevarat util.

Compartimentul de legume este unul suficient de incapator care sa ne permita sa depozitam mai multe sortimente in vederea gatirii unor mancaruri gustoase.

Rafturile sunt rezistente si au ca material sticla, iar asta  aduce de la sine un plus de mobilitate si posibilitatea reglarii la orice inaltime dorim.

Un frigider cu adevarat bun care se afla la un pret accesibil, valorand doar 1438 lei, acesta venind la pachet cu o garantie de 24 luni oferita de firma producatoare.

Profita acum de cele mai bune oferte in vederea achizitionarii unui frigider special, care nu are cum sa nu incante in structura unei bucatarii moderne!

 

You may also like...