Euromateria, firma de constructii recomandata de proiectele numeroase si de calitate

Firma de constructii Euromateria, infiintata in anul 2014, se angajeaza sa realizeze proiecte importante pentru societate si mai ales sa le livreze la timp, in mod corespunzator. In realizarea unui proiect sunt urmati dupa o structura clara pasii necesari pentru a duce acest proiect la bun sfarsit.

Ce recomanda Euromateria ca o firma responsabila in domeniul constructiilor?

Specialistii din cadrul firmei Euromateria pun pret pe oferirea serviciilor de calitate precum si pe respectarea termenelor de executie ale constructiilor stabilite in contractul initial.

Proiectele firmei Euromateria sunt executate de o echipa competenta, ce are in vedere reglementarile impuse de Uniunea Europeana in domeniu. Cei 15 specialisti, ingineri cat si economisti, au experienta si detin certificate ce le atesta experienta.

Conceptul de „constructie totala” ce caracterizeaza firma se refera la faptul ca, atunci cand specialistii se angajeaza sa duca la capat un proiect, se ocupa de toate elementele, de la pregatirea terenurilor pana la cele mai detaliate elemente de finisaj.

Care sunt proiectele de amploare ale firmei Euromateria?

Firma Euromateria alege sa se extinda si sa finalizeze lucrari importante pentru societate. Majoritatea proiectelor vizeaza domeniul sportiv si social.

Unul dintre cele mai ample proiecte ale firmei este proiectarea si finalizarea cladirii ASE de la Predeal, un exemplu de modernitate pierdut intr-un cadru natural deosebit. Constructia a fost data in folosinta in anul 2010, iar pe langa studenti si profesori, si turistii pot admira liniile moderne ale acestui sediu.

Un proiect actual al firmei, inca in curs de derulare, este construirea complexului sportiv de la Cumpana, Constanta.

Acest complex se doreste a fi unul vast si va cuprinde terenuri de fotbal si de baschet. Pe langa iubitorii acestor sporturi, si cei care practica atletism vor fi incantati de pistele de atletism configurate acolo. Famiilie si prietenii vor putea petrece aici weekend-uri active, jucand tenis sau volei. Acest complex se va numi „Sfantul Nicolae”.

In privinta domeniului sportiv, firma proiecteaza si executa sali de sport moderne, cu 180 de locuri, atat in Liceul Agricol din comuna Valea Calugareasca, judetul Prahova, cat si sala de sport din strada Jandarmeriei nr 9-11 din capitala.

Proiectarea Bazinului Club Rapid reprezinta un alt proiect de avengura al firmei.

Pe langa aceste proiecte cu specific sportiv, Euromateria s-a angajat sa duca la capat consolidarea Spitalului Clinic de Urgenta Sfantul Apostol Andrei din Galati. Acest proiect este unul important pentru istoria orasului Galati.

Toate aceste proiecte sintetizeaza acest concept de „constructie totala” prin care Euromateria doreste sa se pozitioneze in randul clientilor sai, atat din capitala, cat si din restul tarii.

You may also like...