Faceti din birou un loc productiv!

Cu locuri de munca de la distanta, cariere independente si flexibilitate pentru angajatori, tot mai multi oameni renunta la orele de lucru in birou, preferand sa iti desfasoare activitatea de acasa.  Cu reducerea distragerii la locul de munca, birourile aglomerate si, cel mai important, timpul alocat pe transport, aceia care se pot conecta online si pot lucra fara a parasi casa sunt, in general, mai fericiti si mai productivi. Si, de asemenea, nimeni nu ii judeca pentru ca au ramas in pijamalele lor in jurul orei 10:00 sau ca mananca la pranz.

Iata idei ale biroului nostru de acasa pentru cel mai productiv spatiu:

Gasiti spatiul potrivit
Alegerea spatiului potrivit in locuinta dvs. pentru un birou poate parea o idee neimportanta, dar trebuie sa va ganditi la fiecare optiune. Ar putea parea evident sa iei cel mai mic sau cel mai putin folosit dormitor, dar dormitorul mai mare, mai insorit, este o alegere mai buna? Poate camera sa faca dubla taxa atunci cand oaspetii rar stau cu tine?

Imbratiseaza lumina naturala
Fiintele umane sunt programate sa se simta mai fericite (si, speram, vad productivitate sporita) atunci cand sunt expuse la lumina naturala. Luati orice spatiu de fereastra aveti si subliniati-l cu aspectul biroului dvs. de acasa.

Si artificiale
Toate ferestrele din lume nu va vor da destula lumina atunci cand este intuneric afara, asa ca nu treceti cu vederea atmosfera si practicitatea iluminarii spatiului. Aceasta este, de asemenea, o ocazie excelenta de a va stiliza biroul cu un decor de iluminat. Adaugarea unei lampi de masa si a lampii de podea se poate combina pentru a crea o varietate larga de dispozitii. Perfect pentru a lucra in timpul iernii.

Stocati lucrurile organizat
Una dintre cele mai glorioase parti ale muncii intr-un birou de acasa este ca in spatiul de lucru nu exista nici un cabinet de depozitare metalic, care sa fie furnizat de companie. Cu toate acestea, veti avea nevoie in continuare de un loc pentru a stoca lucrari importante.

Fa-te comod

Confortul este mai mult decat haine si scaune de birou. Daca spatiul dvs. de birou este suficient de mare, va recomandam sa adaugati un scaun de lectura sau un pat de zi pentru a efectua apeluri sau a lua pauze.

Daca va asteptati sa aveti vizitatori in biroul dvs., desemnati si un spatiu pentru ei. In orice caz, configurarea biroului necesita un gand despre modul in care veti folosi spatiul.

You may also like...