Femeia de serviciu imi murdareste usa

De cateva luni, o femeie grasuta, pe la 50 de ani, face zgomot la usa mea in fiecare dimineata. Nu stiam cine e si ce face,pentru ca atunci cand ma uitam pe vizor vedeam doar un cur care urca/coboara scarile… Misterul a fost elucidat intr-o buna zi cand am iesit sa cumpar chibrituri de la magazinul din blocul vecin. Ce sa vezi? Am deschis usa, femeia statea cocosata la usa mea. M-a salutat. Am vazut ca are un mop in mana. Am saluta-o, dandu-mi seama ca e femeia care se ocupa cu curatenia.

Toate bune si frumoase, pana cand a sunat intr-o alta zi la usa sa-mi ceara sa-i umplu galeata cu apa. A specificat ca vrea apa CALDA. De ce? Baga mainile in ea? Fie, i-am dat apa calda, dar cand “vizitele” s-au inmultit, nu i-am mai deschis deloc usa. Razbunarea ei a fost pe masura: de atunci, usa mea e murdata tot timpul de la prag in sus, pana la clanta. Jos sunt dare de prah si in sus sunt multe picaturi uscate, lasate in dusmanie cu mesajul subtil “vezi cum arata usa ta daca nu imi dai apa?”. Idioata! Nu am mai prins-o niciodata cand facea curat, probabil ca se fereste sa mai faca zgomot ca sa nu dea socoteala pentru mizeria de pe usa.

Intr-o buna zi o sa torn cerneala pe ciment, ca sa aiba la ce sa frece. Aaaa si a trebuit sa platim si in plus pentru curatenie lunar, vazand ulterior ca ea spala pe jos cu sampon. Deci pe asta se folosesc banii? Foloseste 2 picaturi de sampon ca sa spele scara blocului si restul il ia acasa. A dracului femeie, al dracului administrator…

You may also like...

2 Responses

  1. Ar trebui sa angajati o firma care sa se ocupe de curatenie. Am vazut cum sunt trasi la raspundere daca fac greseli.

  2. razvan spune:

    that’s what happens when you mess with the wrong people.