Fiecare invitat isi gaseste locul in sala de nunti a restaurantului Tinecz

Preparat special pentru nunta

Timisoara a dat intotdeauna valori si exemple despre oameni si afaceri de succes.

Frumusetea locurilor vine din interior, un interior care scoate la suprafata pasiunea si dedicarea pentru un business infloritor ce acorda o amprenta personala orasului. Tinecz este restaurantul care descrie povestea de succes a unei familii italiene ce face primii pasi intr-o tara noua in anul 1996, atunci cand se infiinteaza restaurantul Tinecz, un local cu traditie si populat de pesonalitati marcante din politica si afaceri.

Restaurantul Tinez din Timisoara a cunoscut o expansiune fulminanta de-a lungul timpului, extinzandu-si serviciile dincolo de servirea clientilor care ii calca pragul zi de zi pentru a savura in tihna un pranz savuros sau o cina speciala.

Tinecz le ofera invitatilor un spatiu in care acestia se pot simti confortabil, intrucat distanta dintre mese este notabila, pastrand intimitatea fiecaruia. Nunta este un eveniment care uneste destine, dar si pe membrii familiei, care nu s-au vazut de mult timp, astfel ca este un prilej potrivit pentru a se bucura de aceste momente petrecute impreuna. De aceea, arhitectura salii de eveniment a restaurantului Tinecz este proiectata pentru a fluidiza prezenta invitatilor, prin faptul ca sala ofera libertate de miscare si accesibilitate facila la zonele de interes ale restaurantului.

Aici, fiecare invitat isi gaseste locul dedicat, fiindca sala de nunti Tinecz Timisoara este permisiva si acopera un numar impresionant de mese si scaune. Sala de nunti a restaurantului Tinecz abunda intr-un design minimalist, reflectand o atmosfera eleganta si un bun gust care se regaseste in invitatii poftiti la eveniment.

Sala de nunti a restaurantului Tinecz din Timisoara are un design clasic, definit prin mobila din lemn masiv si un tavan exceptional sculptat, parca, in lemn, fapt ce dedica atmosfera eleganta evenimentelor cu staif in care invitatii sunt persoane rafinate ce vin la eveniment cu un pachet bogat de asteptari. Fiind un loc practic si confortabil pentru invitati, sala de nunti a restaurantului Tinecz mizeaza pe gresie in partea inferioara, pentru a asigura o curatare facila a suprafetelor, dar si pentru a asigura doamnelor prezente la eveniment o suprafata neteda care le permite sa se simta confortabil pe tocuri. La intrarea in sala de evenimente se afla un spatiu cu mese si scaune, unde invitatii pot schimba pareri la o tigara, iar doamnele se pot bucura de un moment de respiro la un pahar de vin. Spatiul este accesorizat cu un covor rosu care acopera intreaga suprafata, maximizand efectul pretentios al restaurantului si este, la baza, o terasa in stil italian care asigura o capacitate de 100 de locuri pe timp de vara.

Dincolo de design si somptuozitatea salii de nunti, restaurantul Tinecz din Timisoara lanseaza meniuri dedicate in mod exclusiv nuntilor si botezurilor, iar componenta acestora ofera experienta unor preparate deosebite, savuroase, adaptandu-se tuturor preferintelor culinare. Meniurile speciale sunt disponibile la preturi atractive, fapt pentru care tot mai multe persoane aleg sa isi traiasca momentele speciale in sala de nunti a restaurantului Tinecz din Timisoara.

Invitatii de seama poftiti la nuntile cu staif se simt ca acasa in sala de nunti a restaurantului Tinecz, locul in care fiecare este poftit la locul sau. Capacitatea mare a salii permite acoperirea unui numar mare de invitati, de pana la 130, in timp ce terasa in stil italian ofera o capacitate de 100 de locuri. Restaurantul este accesorizat intr-o maniera clasica, reflectand specificul eenimentelor care se traiesc acolo, dar si pretiozitatea localului cu o traditie inceputa in 1996. Dincolo de a fi un loc in care primeaza bunul gust, in sala de evenimente a restaurantului Tinecz se servesc cele mai rafinate preparate gandite si implementate de bucatari pasionati, pentru ca momentul unic sa fie incununat cu amintirea unei perfectiuni depline.

You may also like...